liv och död

livet känns som förevigt, dock får man erfara ibland att det faktiskt inte är så. Det är som att krocka med en vägg. Man förlorar en familjemedlem, en god vän. det är som att gå in i en vägg, som att verkligheten kommer ikapp en. Man blir skakad och får en lustig känsla i kroppen som om det gick upp för en, och man ser sig omkring.

"An angelface smiles to me
Under a headline of tragedy
That smile used to give me warmth
Farewell - no words to say
beside the cross on your grave
and those forever burning candles

Yesterday we shook hands
My friend
Today a moonbeam lightens my path
My guardian"

Igår dog Min kära vän Tarjas bror, han dog som 21 åring, vilket är alldeles för ungt. Henke som var en vänlig människa som jag fått chansen att prata med många gånger, en man som gärna skrattade och såg glad och snäll ut. Jag minns hans leende och ögon. Han var en vänlig själ. Han kommer vara saknad av många och det måste vara fint att vara älskad av såå många.
Så vila i frid henke, vi kommer förevigt minnas dig.



CANDLE Pictures, Images and Photos

söndag;)

jaha degensdag;) men nej d blir nog inge bakat idag;)
bara slappa.....

Tänker på dig idag tarja, du måste ha det hur jobbigt som hellst.

nää nu ska jag nog skriva lite,,

beställning?

nope tarja ingen betsällning, jag e såå god och söt så jag bjöd på tårta men det var en försökstårta till alfonz och linuz kalas, men det blir ingen bollibompa tårta då utan en traktor tårta;) ville bara se hur de fungerade att bygga på höjden så;) de blev bra!

idag ska det städas och fixas, ska bjuda på mat ikväll och efterätt;) camilla och björn kommer, det ska bli super kul. Rasmus kommer nog med hoppas jag. Så det ska fixas lite överallt, ska även byta duschdrapperi på badrummet. det bli så fult fort, tur jag har ett till!

hmm, har vart och handlat nu på morgonen, skönt att ha det avklarat, och om jag missat nått har jag HELA dagen på mig att fixa de, suveränt.

men puss så länge

fredags mys...

ensam? nej d¨å erik kommer snart, ska bliga på tv och ta de jäääävligt lugnt, undrar va de går för nått idag, ska planera morgonens meny ochså, kvällen osv. ska bjudas på smarrigheter till Camilla och björn;)

idag har jag jobbat, bjöd på tårta till barnen som blev hellyckat, dock fanns de barn som inte åt tårta?? är dom inte kloka?


Jag tar dock inte åt mig hela äran utan Anders har hjälpt till, det e bra att ha hans kunskaper ibland och det blev ju hellyckat!!
fast barnen såg inte att de var bollibompa draken? dom tyckte det såg ut som en krokodil? vad tycker ni??

jaha, det blev en bit över och den fick familjen, jag orkade inte mer och erik ville inte ha den lilla skiten, hmm
gjorde även laktosfria muffins som blev hellyckade;) Men jag har inte lagt över dom bilderna en så en annan dag kanske;)

jaha? det var allt för idag, eller jo Embla trampade mig hååårt på foten imorse, den är göttans svullen och fin, hmm ena skon var trång och andra inte om man säger så. rackans!

staoun!!!

ja ska in och handla med debbie, lol det kan bli intressant, ska hursom springa och buta om, sitter i pyjamasaen, det var så att den fick tillcoh med följa med till stallet idag, dock under mina tremobyxor men ändå? hahha
men ja nu ska den av, för hur fin och go de än är såå borde jag byta om. pusssss

meningen med livet!

ja dom sägs ha kommit på den men vi får väll se när dom tänker avslöja den;)
idag har jag grejat hela dagen men ändå inte fått gjort nått känns de som, släppte ut hästaran och stängde efter deras äventyr igår. har även ordnat med ström och annat för att dom ska stanna där man släpper dom cohså. hmm dumma hästar. men de e ju så när dom vill leka vildhäst.

imorgon är jag utan bil, men ska me debbie och handla och sedan ska jag göra tårta. en bollibompatårta. de ni! kan bli spännande att se hur det blir, men som sagt jag har expert hjälp av anders förhoppningsvis, annars får jag göra den själv. och det kan ju gå själv. jag är ju ingen amatör själv;) jaja

såå nu ska jag ta de lite lugnt och lyssna genom mina låtar jag har lagt upp på nya Spotify listan...

såå kizzes

tisdag,

jaha, tisdagen har snart passerat och jag tycker allt är lite väll upp och ned, tycker ni inte det?
hursom så har jag jobbat idag,  funderar på hur jag ska lyckas med tårtan på fredag, får ens se om det blir som jag vill... det blir nog svårrare än jag trott.. men med expert hjälp från anders ska det nog gå eller??

hmm har även ridit simson ida, med jessica och bossan. det är roligt att dom köpt bossan, hon trivs så bra därborta och trivs framförallt med de nya ägarna;)  du gjorde ett bra val tarja! ett mycket klokt val;) de bästa fr alla parter;)

hmm, vad ska jag göra nu? ska kränga på en film kasnke, eller skriva. har börjat på en ny novell nu;) kan bli intresseant, hitills har den haft en mycket häftig början!
den kastade åt ett helt annat håll än jag trott, men som sagt det är ju som det blir, slänger kanske in ett smakprov!

Jag gick utmed muren bort mot skogen, det började mörkna och jag ville hinna undan en bit innan maithan gick ned, han hade fångat en hjort som han mumsade på. Jag kom in i skogskanten och lyssnade till, det lät som om nån kom. Jag drog sakta min kniv och Maitahan var på väg. En kvinna kom inslubblande där jag stog, hon frös till is när hon fick syn på mig, hon var blodig om kläderna och jag såg mig omkring

- vad har hänt sa jag lugnt? Kvinnan var kanske i min ålder, hon såg ut att vara nära gråten. Hon såg sliten och trött ut.

- dom jagar mig! Jag drog mitt svärd när tre män kom in i gläntan.

- vi ska bara ha kvinnan,

- hon går ingenstans sa jag lugnt och ställde mig framför henne

- hon är alv! Jag nickade

- och? Dom anföll samtidigt, men maithan landade då, han tog hand om alla tre. Kvinnan föll ihop framför mig, jag såg att en pil stack ut ur sidan på henne. Jag gick ned på knä.

- tack sa hon matt,

- vart är ditt följe?

- min man är död, min dotter. Hennes röst bröts lite och hon hostade till, hon drog sakta in luft och greppade min hand. Hon såg skräckslaget på mig igen

- snälla ta honom! Jag såg förvånat på maithan, han spände ut sina vingar lite och såg frågande på kvinnan.

jaha? detta är vad jag fått ihop, fast en hel del till. detta är bara en liten bit!


mmm fjädrar......

gisses, dagen har varit katastrof.. eller inte!
började dagen med en långsovmorgon, skönt. dock upptäckte jag att dom ringt från dagis när jag kommit igång lite, men dom hade löst det så jag ska dit som vanligt imorgon;) gött e de.

hmm har vart i stan och handlat lite, och så hämtade jag erik på jobbet. det gör jag inte varje dag ska ni veta, detta var första gången på länge.
hmm, jaha vad mer? flyttat kaninerna lite, det var ganska mycket snö på taket på stallet så deras burar står ju liksom i fallhöjd för all snö,. så det är lika bra att flytta kaninerna iställer för de tunga burarna..

annars har de vart lugnt, vart och provstartat min cross, är väldigt sugen på att köra den nu. suck

jaajaaa
nu ska jag ducha, skönt ska de blir. dock inte lika skönt att komma ut sen för de e kallt i huset...

puss

helgen...

ja idag e de söndag, hela går dagen igår bestod av måsten.. lol nää men jag gjorde inte mycket underdagen och sedan var jag barnvakt åt alfonz och linuz. Gick igenom en hel del filmer med, först bambi 2.. hyffsat rolig, vissa saker skrattade man åt, andra inte. dock inte så bra som ettan.
Ice age 2, hade inte sett den. lite krystad men okey, vet inte om jag vågar se trean..
cat women. Lugn alla.... den gick på tvn, och det var i brist på annat.
Ghost busters första! den bästa och en klar klassiker;) härligt.
 så det han jag gå igenom, mysigt var det. barnen sov ju nästan från start och jag fick äta Lite mer godis, mums

sugen på kina mat idag, fortfarande dom där friterade räkorna som hägrar tror jag, räkor....mmmmm

idag har jag ridit Bellina, hon gick suveränt idag, imponerade på mig och det säger en heeel del.

kl e strax över 14 nu, ska ut coh ploga snö, erik är ju iväg och jag har jouren. det är faktiskt roligt, kallt om rumpan bara!

fredagen,

hej hopp igår var det en händelserik dag, men såå rolig!

började förmiddagen med att plocka upp mina kusiner Klara och Lina i lockryd där deras pappa lämnade dom. Så åkte vi in till stan och flängde omkring lite, dom skulle hitta skor, klara gick det fort för men lina har nog ärvt den där hedlunds syndromen.. Hon hittade dock ett par skor tillslut. vi köpte godis och tog oss hem. Väl hemma bytte vi snabbt om till ridkläder och så hupp till stallet där vi tränsade hästarna och tog en skritt tur i det snöiga vädret, det var väldigt mysigt och hästarna skötte sig väldigt bra.
så åkte vi hem och kikade lite på film,  tiden gick alldeles för fort för när britt kom och skulle hämta dom frågade jag om klockan redan var 8? gisses men det var super kul och vi måste göra om det. Absolut!

idag har jag tagit det lugnt, skottat en mängd snö och ska snart iväg till martin och debbie och vara barnvakt, inte åt dom alltså utan linuz och alfonz. mysigt.

såå jag ska se om jag kan hitta i snöovädret... kizzes

8.04

jaha, jobb om en dryga halvtimmer, hoppas jag orkar med dagen. torsdagar är alltid små lustiga för det är dagen innan fredag, för min del är de fredag idag, gött är det. ska sova riktigt länge imorgon. sedan kommer mina kusiner;) vi ska busa hela dagen;) roligt ska det bli iallafall...

hmm, jaha, men jag ska iväg snart, såå pusss

*snö*

ja det snöar, och snöar. detta äventyrar bio besöket på torsdag men vi får väll hoppas att vi kan ta oss ned, eller?
man får köra försiktigt, men det ska inte komma sååå mycket, så vi får hoppas. åka lite tidigare, eller mycket.

det löser sig, förhoppningsvis.

idag jobbade jag från 6.30 till 15. bjöd på fika som uppskattades, barnen fick dock inget utan det var för oss fröknar. kanske nästa gång, ska nog försöka mig på att göra en tårta till ungarna. men det tar jag när jag hinner;)

jaha nu ska jag till stallet, sedan ska jag ringa mina små kusiner, och idag SKA jag göra det. hmm ska bara se när dom e hemma. så dom inte är på ridskolan som jag har för mig att dom skulle idag? hmm

sleten...

jaa, humöret goes up and dow, why can´t my life be as easy as it was before... why can´t everything just go my way;)

nog om alla problem,, det finns saker att se framemot, och andra INTE.. men hmm dagarna visar vad som händer...

vardagen?

vad är det igentligen med vardagen, det är måndag idag, man vaknar,jobbar, hästarna, kvällsmat,sova..?
varför? varför slängen man inte om allting, varför börjar(alla) jobbern 7, varför slutar (alla) 4?? suck

hursom så har min vardag ändrats lite men det e lustigt att man vänjer sig fort, jobba jobba jobba jobba jobba jobba!! huvudet går runt och man vet varken in eller ut, right?? hmm
jaha, jobbade iallafall 6-14 idag, go dag, hade gärna börjat så hela veckan, är absolut en morgon människa när det gäller jobb. ju tidigare man börjar desstå mer tid har man på eftermiddagarna innan det blir mörkt..

jaha igår var det alla hjärtsandag... hur firade ni den??
jag och erik, martin och debbi åt på La Copita, lite besviken var jag men det var fullt godkänt. jag föredrar nog oliven ändå;) dom har en mindre meny, men det är riktigt bra på oliven... mums

på torsdag bär det av te göteborg, ska kika på Avatar 3d, ska bli häftigt. jag Bror min och nathalie;) det ska bli sååå roligt iallafall, synd att det är mörkt bara, jag tycker inte om att köra i mörker, det är ås jobbigt med alla ljus.. men men det går ändå. slutar fem och åker kvart i sju hemifrån typ..

Gjorde kanelbullar igår med, och gissa!! dom är inte torra idag, gött va? hmm
jaha nu ska jag se om jag är lat nog att vara hemma eller om jag ska åka till stallet, hmm.

give me something to sing about....

weehhii, han med alla sakerna igår, fast jag liksom nästan sprang mellan allting;) men såå skönt att sjunka ned i soffan med nathalie och film;)

hursom så är jag inte ledig idag.... har lite att göra, ska ta ut hästen och kolla vad vi ska hitta på idag, elda en stund först och sedan laga mat. erik är iväg men han kommer väll sen. ska komma på nått gott att göra, kan bli klurigt för jag har inte orkat handla in nått speciellt;) men vi får se...

nää nu ska jag dricka upp min nyponsoppa:)

greate!!

jaha, dagen har sett ur så här,)
tillbringat några timmar med Debbi och Linuz i borås, köpte en skjorta, även tre doftljus som luktar underbart.
ska göra följande, äta pizza om ca 40 min. Pizza är ju såå nyttigt, men kanske tar jag en sallad;) ska även smälla ihop en cheesecake nu, Nathalie ska ju få provsmaka the famous Anneli Cheesecake;) dock litar jag inte riktigt på de där fullkornsdigestivena, men det får duga. längtar till kvällen.

jaha och efter pizzan ska jag rida stefans märr, måste lära mig hennes namn, vi får se om jag sitter av ordentligt eller om jag flyger, det är ju tredje gången nu och dessutom ska vi rida ut, mysigt ska det bli men kallt.

jaha och sedan efter det,(pust) ska jag ut med embla, träna henne lite, men antagligen skippar jag däcket idag, hon får helt enkelt jobba som vanligt, vill mjuka upp henne lite tänkte jag. sedan ska jag mööka hos hästarna och ge kaninerna mat, MÅSTE städa hos kaninerna, gör kanske det imorgon, på nått sätt måste det gå ialladall, det har ju varit såå kallt hur länge som hellst nu, så det är svårmockat, men jag ska ge det ett försök iallfall, skulle tippa på att man får bort lite iallafall... suck

jaha, sedan bär det av till nathalie iallafall;) gött ere...
pusss

burning...

jaha lyssnar på musik, och kikade lite på nätet;) det kommer en ny riddick film, dock 2012, men ändå;) en trea på två hyffasde coola filmer, gött ere;)

jaha idag har jag jobbar, det var okey och dagen gick fort;) nu ska jag plocka undan lite och elda, sedan ska jag ha fredags mys, ska leta upp nått gött att baka med tänkte jag, har lovar erik kanelbullar, så om nån vill så är dom välkomna imorgon och hjälpa mig!! DEBBI?? dina bullar blir gämt goda....

jaha, hursom ska jag slå henne en signal nu, se hur hon står til göteborg horseshow den 28 februari;)

hmm annars lugn dag, vi fick kasta en bal idag pga mögel... suck men den vi körde in nu var fin,
hästarna gillade den iallfall...

imorgon blir det körning, eller tömkörning rättare sagt, embla vra väldigt lugn idag så jag hoppas hon e det imorgon;)

hmm jaha Fredagsmys som sagt.... så ha en väääldigt trevlig kväll;)

breaking free...

jaha, lyssnar på stephen lynch... fucking greate är han iallafall, han låtar är hel knasiga;) haha

det börjar kyla av ute nu, och vi får se hur kallt det är imorgon, hoppas inte på för kallt bara för det är jobbigt att elda och elda och elda;)

jobbar imorgon halv 12, till fem... sedan nästa vecka jobbar jag hela veckan UTOM fredag;) lol
och på fredagen ska jag och kusinerna mysa med nått roligt, vi får se vad det blir bara, än är det olika förslag som låter roliga allihopa...
men god mat och godis och nån film ska vi hinna klämma in iallafall;)

jaha, flög i snön innan när jag var ute med embla, är alldeles rödrandig i hela pannan, jag plogade ganska bra en stund, men jag tänkte inte släppa tömmarna, hon är lustig embla, hon blev närmligen rädd för sina egna kompisar, dock dök dom upp väldigt fort men ändå!!! jaja, jag fick stopp på henna iallafall.. men det såg nog lustigt ut... och saken blev ju inte bättre när hon blev rädd för mig;)
haha, men det var bara att sitta upp på däcken igen, hon gick lugnt sedan

jaha, så nu väntar jag på erik, han ska komma hem från borås, sedan ska han väll iväg igen, men jag hinner kanske prata lite med han iallafall;) saknar min lille gubbe, han jobbar WAY To mycket;) lol
men i helgen ska vi äta på Restaurangen La copita, så lördagen natta;) den är din och min;) söndagen är eriks;) lol svårt med två älskare,, haha

jaja jag säger god natt nu, för det blir inge mer skrivande, jag tror detta är fjärde inlägget idag;)

älgar överallt.

såg tre stycken imorse, och nu alldelles nyss två. och det är olika familjer. ganska coolt allt det rör sig så mycket älg i markerna.

ska strax hem och åka däck efter embla tänkte jag, hon hade tappar två broddar så jag får lösa det först, jobbigt!
men jag natar att för bäst grepp är det bäst så här,
hmm funderar på mat med? men vad ska jag äta. Jag är riktigt sugen på friterade räkor med sötsur sås....
men jag antar att det är min godis mage som talar, ska ju baka bröd med, suck och damsuga har jag INTE gjort. Vart tog min diciplin vägen ... hmm ska sätta på musik och se till att få det gjort NU.... såå vi får se vad dagen har att erbjuda. jag har ju faktiskt varit duktig och vart hemma och gjort rent hos hästarna, gett kaninerna mat och hämtat in ved, sen har jag diskat... och kikat jobb. hmm och bjudit mamma, patrik och syrran på våfflor;)

The ludlows

med James horner... väldigt bra, kika upp den;)

ska även kika upp filmen tänkte jag;) kan kanske vara intressant för söndagen..
alla hjärtans dag är den mer nojja än nytta? jag tycker det, det finns en dag om året som betyder mycket för mig och det är den 26 mars. Min och eriks officiella årsdag, fast det har ju blivit en del år nu. gisses

hmm, embla och jag ska nog se till att dra lite däck idag;) ska leta upp ett hemma sen, får se först vad hon tycker om linorna bara;) ska även leta upp mina körtömmar, dom är inte SÅ långa som mammas,

puss

brr......

18 minus ute, 14.3 inne. JAG vill inte betala elräkningen iallafall, inatt har nog elpatronen fått elmätaren att snurra fem gånger fort... vill ha det runt 2 minus, det är lagom tycker jag, men som sagt det lutar väll åt andra hållet, hmm

wilmer smet imorse, jäkla bushund, han var borta en bra stund med, så tog fyrhjulingen och åkte bort över vägarna, han var hemma hos mamma och pappa. suck! men när han hör fyrhjulingen så kommer han, och så hoppade han upp, satte sig och så körde vi hem. Han är väldigt lugn nu, jag undrar vad det tog åt han att smita i denna snön, det är ju mycket mer snö än han är hög.... lol

hmm, kallt som sagt så hästarna står inne ett tag till, och kallt betyder täcken, vilket betyder att hästarna garanterat kommer gå ut idag igen, suck!

hursom så ska jag laga mig en frukost nu så jag står mig hela dagen;) jag ska även baka när huset kommer upp i värme, damsuga. skulle sorterat garderoben men om det är 18 minus ute så är det på ett hum 6 minus där uppe skulle jag tippa på, brrrrrrrr så jo man lär förfrysa..

Alla hjärtans dag på söndag, erik har påmint mig varje dag hela denna veckan? han började tilloch med förra veckan för han trodde det var den 8feb. men det är ju den 14, så jag vet inte vad han har i tankarna eller om han vill att jag ske säga ett förslag på vad som ska ske? hmm jag vill ha friterade räkok, vart sugen på det länge nu! DEBBI????

bulle i ugnen....?

nope men kanske bröd, funderar på ett bak. brödet är ju som goast nybakat;) lite ost och så vips in i munnen. blev med ens sugen på nyponsoppa med, men jag antar att jag inte har det. Har även frusen frukt såg jag, en MASSA jordgubbar som jag måste göra åt.... men till vad? kanske jordgubbspaj? vem vet?

men varför baka, varför inte sitta här och lyssna på Steve jablonsky;=)

nää nu ska jag slänga ut GUSTAV, innan han tappetserar om här inne...

God bye lover

och nu!!!

Nu blir våfflor gott folk, med glass och sylt... mums....
ska invänta erik som borde dyka upp omkring en halvtimma typ, eller nja 40 min. såå jag ska göra smeten nu och sedan damsuga, varma våfflor är ju godast;)

har tränat embla lite, träffade på Jessica och zäta, duktig hon är som är ute varje dag, jag har ju nästan vart lika duktig... jobbigt när man jobbar sent bara.
jaja, sedan bar jag in alla spånbaler... jobbigt.
-mockade hos hästarna och såg till att dom har mysigt ikväll när dom kommer in....
det går lite smidigare med, och ja bättre blir det...


stallet

dagens lista roar mig inte speciellt....
-diska
-tvätta
- sortera saker på vinden..

får se hur jag ska lyckas dra mig genom detta, ska träna embla med, men de tar jag i eftermiddag... innan dom ska in tror jag. gick ganska bra igår...

puss

give your dreams wings to fly! if you just belive...

trött, konstigt att jobb har den invärkan på en;) hursom så är jag jobblös imorgon så jag ska försöka att vara duktig och städa, röja ur garderoben och träna embla... en del, och emblas träning är väll roligast även fast min magkänsla säger nått helt annat, men magen har ju lurat mig innan, jag hoppas den gör det nu, SNälla låt den lura mig nu....

är ganska deprimerad idag, det är ganska mycket just nu och så mycket jag vill göra, jag tycker inte om situationen som blivit och visst man får göra det bästa av allting, men hur roligt är det att gå och träna med en häst som man vet kanske aldrig kommer bli bra? jag är så jäkla less på hela situationen, Embla är min favorithäst. SUCK

det är dyrt att ha häst, förra månaden kostade embla mig 4500, jag har en inkomst på 6 tusen.. och då kan du räkna på 1500 i bensin(minst) och mat och försäkringar, jag överlever, tro inte nått annat.  det som inte dödar en får en att må riktigt dåligt iallafall...

...wake me up when its gone... 

hmmm nog neggo snack jag antar att man får ha en sån här dag ibland, jag hoppas bara att allting vänder för just nu ligger jag ned och man sparkar på mig.... help....

BLI INTE oroliga, lol... ni vet ju att man överlever, även om det ska slita ut hjärtat på en. förra året hände det två gånger, embla kan bli en tredje.. Jag saknar farfar och zack..... hmm det är en sån här dag som sagt....


PENGAR??

jaha? sitter och funderar på allting som komma skall? jag får skjuta det lite frammåt för allt gör mig smått orolig, varför räcker inte pengarna till?

jag kan inte vinna typ några miljoner? det är väll inte så mycket begärt? hmm

gick igenom räkningarna, kan vara bra att göra det så här innan veckan är slut, såg att jag hade två räkningar som ska vara inne 20feb och 23 feb, VEM har pengar då??? jajaj har fått framflyttat en av dom iallafall, ska ringa telia eller kanske går det gå in på deras hemsida, kan vara en fördel att ha pengar när räkningarna ska betalas...

hata ekonomi, den gör en illamående och orolig, hade man vart ekonomiskt oberoende hade det inte vart så mycket problem i ens huvud, tro mig.,,

jaja, nu vill wilmer ut så se you later

jaha? söndag REDAN??

shitt helgen försvann? eller? jag minns inte knappt nått som hänt mer än NATHALIE:.....
hihi imorgon jobb vilket är skönt...
jobbar dock lite senare men de går bra, hmm
stänger och sedan hem;)

hursom så ska jag till natta imorgon;)

wowiee

snart iväg. ska bara slänga¨ihop mitt hår till nått sevärt och sedan blänga genom mina parfymer... och sist men inte minst mina filmer+? hmm men jag vet inte?? vi kanske hyr en??????????

A♥ N=sant

Emblas träning gick bra,. dock orkade mina knän knappt med nått, fatta att jag som snart e 23 har dåliga knän, eller rättare sagt ett knä, men men den som flyger han slår sig... eller?

lördag....

och här sitter man, ska snart hem och kolla till embla, hon går utan täckte idag vilket inte roar mig speciellt mycket, men hon går igenom staketen med täcket på utan att känna nått. suck, men det är ju torrt ute så varför inte, ska nog tömköra henne lite. hade gärna haft en stig på slätta att gå på så hade hon kunnat gå i snön, det är ganska jobbigt att pulsa omkring i 50 cm snö... JO det är det:P

Idag ska jag och natta ha kvalitets tid, får se vad de blir, ska bli roligt att åka till henne igen;) det borde bli en del av vardagen som de var innan(nästan) ...

jaha, disken och damsugning väntar, men det kan fasiken vänta ochså...
jaha, nu ska jag som sagt sitta här en liten liten liten stund, sedan hopp och ivääääääg;)

fredag, juhu...

hemma, ensam... blir inte oroliga, det är så jag vill ha det. är väääldigt trött i huvudet och därför är det bäst för alla er som känner mig att jag är hemma... lol
ska titta på legend of the seeker, den har premiär idag MEN, jag har dom på datorn, tänkte ta första avsnittet idag, ska ringa mamma och säga det med... chaoo....

btw IMORGON NATHALIE FÖR HELA SLANTEN;I)

nya systemet på bloggen...

jag ger det tummen upp, det är klart och tydligt nu och jag tycker om när man kan se sina tidigare inlägg, tycker det senaste har krånglar och haft sig men nu är det TOPPEN...

jaha, idag ska jag jobba, kunde inte uppdatera bloggen igår för det var nått fel här(ovanligt) så idag så..

igår gjorde jag förresten den där Cellprovstagningen, så nu är det avklarat, så det får vänta en fyra år till nu, skönt e de... de dumma var att jag ska göra en gynundersökning i sommar och man kunde slå ihop dom, men det var ju lite sent när jag väl var där för man ska prata med sin gynekolog, bläääää hursom så gick det snabbt, tycker inte om det , men vem gör det??

jaha, jobbar 11.30 till 17.00 så jag är hemma kvart över, så byta om och sedan till Embla för att tömköra henne lite. har fått klartäcken från vetrinär att jag får börja köra henne för sulky om fyra veckor på ett hum, ska bli roligt och just nu är det som morotten för mig i det hela, jaha

Jag och NATHALIE ska hitta på nått i helgen iallafall, kvalitets tid för hela högen;) får se vad det blir, chocklad fondue och frukt? mumma... sedan får vi se om vi fortsätter med buffy? eller TRUE BLOOD;)

hold you head up high...

jaha, vart i stan nu och hämtat minnses kortet, lite skillnad på 128mb och 8gb... hmm jag tror jag kan ha allting i telen från och med nu... kokar pasta och ska göra köttfärssås, ska bli gott, sedan så blir det att åka hem och ta ut min busiga häst.... i snön ska hon och jag med, ska se om jag kan spänna ned henne idag så hon inte flamsar, men sen så kanske man ska ta det lugnt.-.. så det blir nog bara motion idag..


hon är tillbaka,,

och PRECIS lika go som hon var när hon åkte, dock brunare...
jag skulle kunna flyga just nu, är såå lycklig.

hursom så hämtade vi henne, blev lite tårar och många kramar(jag gillar) och sedan åkte vi till borås och åt på oliven, gott var det;) och trevligt... fatta att vi har mycket att ta igen.......
jaja, glad är jag iallafall. livet ljusnar lite när nathalie är här, nära.....
friendship Pictures, Images and Photos

snow in your hair.....

jaha, snön vräker ned, ingen förändring på den fronten, eller jo kanske, det har avtagit lite. kollade landvetters flygplats hemsida för att se om planen var försenade, NOPE inte än... så är det inga förseningar än så borde dom klara sig eller hur?? har precis ätit pannkakor för andra gången idah, ganska smidigt att ha smet i kyl´skåpet, hmm imorgon bär de in te stan för att hämta mitt minnes kort och handla, kör väll tidigt på möörn. så får jag ut mer av dagen för jag är såååå upptagen har har sååå svårt för att få tiden att räcka till.

tränade lite med embla idag, både hon och jag tycket det var mycket snö;) men det var bra träning och imorgon ska vi se vad hon säger, hon studsade omkring ganska mycket idag, hon måste bättra sig med det, väldigt mcyket.. annars kommer longeringen inte fungera heller. happ happ

får ju öka lite succesivt, ska ha på mig stövlar omorgon bara för mina temosar åkte upp och snön åkte ned i skorna, det är närmare 50 cm i paddocken, ganska intressant tyckte jag... hmm

jaha, snart iväg då iallafall, åker med boel<3 och bengt sedan,  hon kommer ca om en tre kvart på ett hum, hoppas det går att köra på vägen, den ska bara plogad men ibland är de inte tillräckligt,,,

du måste komma hem....

det snöra, igentligen ingen nyhet så här på dagarna och jag ska säga att även jag som insöad älskar de... men det kan väll hålla upp typ liiite nu, så nathalies plan kan landa i tid och jag får öööösssssa min saknad över henne..

hursom så har jag börjat se mig om eftre några trasor att ha på mig, mina fina stövlar e ju paj.. så jag får ta lågskor, VILKET inte passar vädret. suck
jag måste köpa nya skor, tuvärr ochså för jag har så lite pengar. ska erkänna att det har varit FÖR knapert de senaste månaderana.... uscha penga lös är inge bra!

hursom skulle jag vilja göra nått roligt nu, typ en riktig tjejkväll?? vad säger ni flickor? Debban, syrran, Nathalie, tarja och johanna.... go for it. fast det är ju bara fyra som kan dricka men de kvittar va? vi får bestämma ett datum och så tar vi hem en sminkare, hmm stylist heter de ju. och piffar upp oss, sedan UT på krogen, för några av oss iallafall:=)

jaha, är sugen på cheensecake, dumt dumt... dumt!!

btw såg UNDERBARA domherrar på fågelbordet innan, saknat de små röda fåglarna som ger en sån fin känsla mot det vita...
 Domherre Pictures, Images and Photos

relax....

snön vräker ned, vilket INTE gynnar min dag över huvudtaget, för jag ska tillbringa en del av den ute och dessutom så kommer NATHALIE HEM, hon borde om några timmar passera svenska gränser eller? hursom så vill jag att hon kan ta sig hem, så jag får träffa henne!!!!

hmm ska iväg och se om emvla vill följa med ut i snön idag, kan bli intressant och se om hon vara vill skritta med mig.... hmm jag ordkar då minsan inte gå i denna snön så det blir longering...

jaha, sedan kommer hovslagaren och ja det blir en händelsefull dag, ONSDAG...

jaha, vad har jag gjort?

inget idag, väntar på morgondagen, ser framemot den enormt... vill vill vill.... kommer kännas som end födelsedag...
gustav har busat idag... suck

hmm lite sned, men nu ser ju att nån har vart i min fina gardin.. trådgardin...
jag undrar vem,,,,?

jaha den skyldiga låg mitt på golvet.... han är inte bra på att röja undan bevisen... lol

så här mycket snö har det kommt här;)

Team Edward...

jag får väll säga att jag tillhör team edward, sorry klara men jag diggar honom, dock är Robert pattisson inte min favorit i övrigt, inte imponerad av han i harry potter:/ men som edward är han riktigt bra, han lever upp till mina förväntningar iallafall, dock var första filmer ganska lam igämnförelsen med boken, men ANDRA! misa like...
Här kommer mitt favorit ögonblick i första filmen;)

jaha, det var allt från mig;)

snön

ja den vräker ned, och ni får det väll ändå vara stopp, iallafall så NATHALIE kan landa imorgon, jo det är sant!! äntligen HEMMA, kan inte fatta det, har saknat henne otroligt, hursom så kommer det nog klarna upp i morgon, vi hoppas de iallafall. ska prata med Boel ida;) se vad hon har att säga.

erik progar nu, det var skit svårt att åka till hästarna, hade det inte vart för min hals hade jag gått men men, det är ju så. Halsen är bättre idag, jag hoppas bara det går över snart, erik är ledig idag för er som undrar vad han gör hemma, skönt för honom, gav hon lite sovmörgon och nu är han i farten IGEN...

jaha, lugn dag annars, ska ev kika på ytterliggare en ny design till min kära blogg, men jag får se vad jag hittar för inspiaration, vill ju sätta vårtema nu, men det känns inte vår likt...
 jaha, see you later

Moving on..

jaha, att vara sjuk var visst enklare än jag trott(inte) hursom skaver halsen igen, skulle kanske inte tagit fyrhjulingen innan, men men

hästarna är inne och embla har prövat sitt nya mysiga täcke, hon tyckte om det. får se hur länge det är helt. Hon har ju bara detta och sitt gamla, och det gamla har små hål och det fattar kryssgjordarna mellan bakbenen, men men

ska gå upp nu tänkte jag och göra några reflexer till mina och emblas promenader, kan ju vara smart eller hur?

det är torkat i köket nu, och felet är lagat. det stog vatten i källaren där det runnit ned, men det var inte så farligt som erik trodde. suck
Eftersom jag sjukanmälde mig imorgon pågrund att halsen kärvat så idag hoppas jag att jag får en lugn dag, mina halstabletter börjar ta slut, men är taggad inför fredagen istället. bättre de
så slipper man smitta barnen;)


jag har gjort farfar dragspel så många gånger nu så det känns som jag lagt ner en bit av min själ i varje, saknar den gamle gubben snart tre månader nu, tiden går så fort...

tsunami i köket,....

jaha, jo det är sant, väcktes upp up mina dagdrömmar vid 11 tiden av att det forsade i köket, shitt tänkte jag och började med hjälp av erik i telefonen att försöka få stopp på vattnet så jag rusade ut.  Där det läckte in stog det en ca 30 cm lång stråle rakt upp som pumpade in vatten rakt ut på köksgolvet, inte roligt. Hursom fick snubblat ned till pumpen och stängt av den, sedan så började jag bestigningen in. När jag väll kom in slog det mig hur väl djuren anpassar sig till nya klimat. Det stog kasnte tre centimeter vatten över större delar av köksgolvet. Wilmer sprang omkring i vattnet och lekte baywats livräddar hund, det ända han lyckades rädda var en petflaska som under min panikartade rush genom köket hade fallit i vattnet, han räddade den iallfall och det var en hund och en flaska mindre på golvet. Findus satt på en av de öar som blivit med en av mian toflor som han döpt om till Måndag..lol och gustav låg på bordet och tittade intressant på, han funderade nog på om det fanns vatten kankse det fanns fisk. hursom så fick jag upptorkat allt vatten så nu är rörmockaren här... så tjing

told him....

jag är cross ägare nu, ni vet säkert att jag pratat lite om det och har tänkt mig en 125, erik vägrade. dels för att den var för stor och bla bla.. men så har vi tittat på 85or, men ingen har riktigt vart så bra, och så gick han igår och köpte en 250? hmm jag provsatt den för jag fick minsan inte köra den, inte än. dessutom trodde han att jag skulle bli rädd för den, lol vi får väll se.. fört ska han dra med mig till biltema och köpa cross skydd(varför gäller det bara mig??) hmm hursom så är det ganska roligt.

halsfluss eller nått idag, halsen snörar igen och det gör ont att svälja, hoppas på bättring så jag kan göra nått denna veckan, känner mig faktiskt små febrig också.. suck