brr......

18 minus ute, 14.3 inne. JAG vill inte betala elräkningen iallafall, inatt har nog elpatronen fått elmätaren att snurra fem gånger fort... vill ha det runt 2 minus, det är lagom tycker jag, men som sagt det lutar väll åt andra hållet, hmm

wilmer smet imorse, jäkla bushund, han var borta en bra stund med, så tog fyrhjulingen och åkte bort över vägarna, han var hemma hos mamma och pappa. suck! men när han hör fyrhjulingen så kommer han, och så hoppade han upp, satte sig och så körde vi hem. Han är väldigt lugn nu, jag undrar vad det tog åt han att smita i denna snön, det är ju mycket mer snö än han är hög.... lol

hmm, kallt som sagt så hästarna står inne ett tag till, och kallt betyder täcken, vilket betyder att hästarna garanterat kommer gå ut idag igen, suck!

hursom så ska jag laga mig en frukost nu så jag står mig hela dagen;) jag ska även baka när huset kommer upp i värme, damsuga. skulle sorterat garderoben men om det är 18 minus ute så är det på ett hum 6 minus där uppe skulle jag tippa på, brrrrrrrr så jo man lär förfrysa..

Alla hjärtans dag på söndag, erik har påmint mig varje dag hela denna veckan? han började tilloch med förra veckan för han trodde det var den 8feb. men det är ju den 14, så jag vet inte vad han har i tankarna eller om han vill att jag ske säga ett förslag på vad som ska ske? hmm jag vill ha friterade räkok, vart sugen på det länge nu! DEBBI????

Kommentarer
Moa säger:

Sedär! Bror kommer ihåg alla hjärtans dag! :D

2010-02-11 | 23:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback