oj ett tagsedan:D

jo i morse vaknade man upp som i en annan värld, lite som att kliva ur garderoben ut i Narnia, fast LITE mindre snö och utan den eviga vintern och Aslan då:D men det är alltid nått härligt med den första snön:D själv fick jag kraftiga julfeelings och roade mig idag med att ta tag i att putsa fönstrena:D får fortsätta imorgon, men då får de bli utsidan, urk vad tråkigt men de måste göras... suck hoppas de blir bra väder bara, för regnar de är de ju nästan ogjort!

hursom får gärna vintern komma nu, vill ha jul och mys:D fast jag hoppar gärna över de där med att handla julklappar osv, visst de har sin charm MEN urk för stressen och de där som hör till, sen ger jag tummen upp för paketinslagning med glögg:D ska baka lussebullar med, men jag får hålla mig till nästa vecka, kan ju få upp stakarna i fönstrena iallfall:D så två veckor drygt tror jag:D
 
Ska ut i kylan nu:D hönerna ska ha mat, sen ska jag hänga upp tvätten!! måsten och måsten, men sedan blir de sista avsnittet av Vikings.. lite keligt men vad ska man göra??

vintersång

Det drar ihop sig.jo de är dags att inse att Ida snart fyller ett helt år...... Och man själv blir äldre!galet vad tiden går!! Och julen också? Ja stormsteg kan man kalla de:-)
 
Så denna vecka som kommer är de planering som gäller! Ska bli kul att få baka lite tårta och bullar eller vad jag hittar på! Ska se med om de blir en tur till Ullared:-)
 
Vädret som varit passar ju lite shopping och inomhur aktiviteter! Som städa? Jag shoppar hellre ska jag ju säga! Jaja jag ska kasta in handduke nu dag sova! Trött som få!!