time goes on....

shullululuuu.... och god morgon världen... VILKEt väder vi har, dock måste jag få vara liiite svensk och såga att värmen är väldigt jobbig när man jobbar, men imorgon ska de ju vara slut på den sååå njuter får man ochså göra:D synd bara att solen går i moln hela tiden annars hade jag pressat några timmar när jag kom hem.
ska erkänna att det vart dåligt med att rida dessa dagar, ska ta en tur imorgon kasnke, men i helgen blir det.
får se om träningen blir av på lördag hur som. för ddet är nog inte många som anmält sig... tuvärr---

jaja:D

god morgon alla...

Alltså idag e de sjuk skönt ute, så alla ni som e hemma... gå UT!! för shöven:D
dagen för mig har sett ut följande än så länge, erik e sjuk idag, vilket betyder(tuvärr) ynklighet och gnällande^^
han har åkt på samma halsproblem som jag hade i börjarn av denna månaden... vilket betyder ont i halsen nästan en vecka och feber lite då och då.. men jag gnällde inte, jag fick laga mat, städa osv... så de se! och ska jag komma hem idag och fråga om han verkligen inte orkat göra nått?? haha då går han nog i taket..

gjorde min lunchlåda imorse med, idag blir det färskpotatis med lax, med sallad och gräddfil. såå gött ska de bli och jag längtar nästan till middag:D eller njo jag längatr till middagen, för då har halva dagen och lite till gått--
jaha? vart hos min darling igår och kikade på sista avsnittet av True blood säsong 3 avsnitt 12.. grr eric e het! men så kollade vi även på första (det nya) avsnittet av true blood säsong 4 avsnitt 1! och njaaaaaaaaaaa hur ska man lägga fram det, jag kan ju lugnt säga att mitt hjärta slår ett extra slag VARJE gång som eric northman dyker upp... meeeeeeeeen he´s hot! Det var lite difust hela avsnittet för så mycket hade hänt på sååå (lite) tid, hehe eller hur man ska säga.. meeen samtidigt sååå artar det sig, slutet var bäst! synd att de tog slut bara:D
tur man e lite tönt:D

jaha? va mer? känns som om jag missat en mängd filmer just nu, bio är dyrt för den fattige.. men dom filmerna jag skulle vilja se nu e
- bad teacher
- tranformers
- paul
-super 8...
dom filmerna står just nu på listan.. MEN låt oss inte glömma HARRY POTTER sista delen av dödsrelikerna... ghaaaaaa! längtar mig sjuk! dom börjar sända den redan den 12, men den har officiel premiär den 13 juli.. sååå BARA några futtiga veckor kvar... längta! sedan har vi ju ochså KIVIKS MARKNAD den 18 juli, finns lite (mycket) att se framemot...

jaha? nää nu ska jag lägga upp en kalkyl tror jag, på min budgett:D
hörs sen my lovers

knepigt!

Människans bästa vän blir ibland vår värsta ovän.
 Hundbett som kräver läkarvård ökade med
 över 50 procent mellan 2001 och 2009.
Den stora boven är blandrashundar i fel händer,
 säger Svenska Kennelklubben.

Detta stod i BT idag?? varför just blandras hundar?? kan nån ärligt svara mig detta? menar dom att på kenneln avlar dom efter psyket på hunden?? för då kan man ju issåfall undra varför shäfern är sönder avlad pågrund av utseendet? eller varför vissa (renrasiga) hundar har sånna sjukdommar som följer rasen? är det inte meningen att man ska avla på friska stabila hundar?? nått jag lärt mig av blandraser är att dom e friskare... såå kasnke att vilken hund som hellst i fel händer är problemet och INTE BARA blandraserna? right??

söndag??

hur hände detta?? alltså kan nån förklara för mig hur 3 dagars ledighet sa shoff och sen var över???
hummm... hursom så har jag haft en trevlig helg med MYCKET god mat och gott sällskap... mycket jordgubbar me.. hehe :D mums

i fredags var vi hos eriks morfar och fikade lite, mycket trevligt. Sedan åkte vi till Johanna och Magnus.. och grillade och spelade lite spel.. suveränt roligt!!
lördagen åkte vi till maria och klas och åt mat, JAG har längtat efter svärmors mat, hon är grym på att göra det!! såå mätt och belåten blev man..
söndag(idag) har jag tvättat och städat, tvätt finns de ju kvar och damsuga men det är en dag imorgon med, just nu vill jag sitta och ta de lugnt..

btw köpte två vita muggar idag, ska se va jag ska göra med dom:D ska bli roligt iallafall:D
såå shööös på er...

doing gooood...

HELLO alla mina vänner, idag e det midsommar och som traditionen tillåter är det underbart väder, varm och soligt..... vänta lite nu?? regn??? suck... nää kasnke regn är mer tradition hela midsommar helgen eller hur?? hehe
idag ska jag städa och baka chokladcheesecake.. och sedan ska vi åka och fika hos morfar.. såå jag önskar er alla en glad midsommar och jag hoppas ni får det underbart!

one moment....

IDAG e de fredag, eller nja nästan iallfall, känns som fredag ooo de e underbart!! imorgon e de midsommar, inte för att det har nån direkt betydelse för mig, har midsommar någonsin haft deT??

hursom så är jag lycklig idag, för även om jag inte får betalt för imorgon känns de underbart med en ledig fredag, helgen blir så mycket längre!! nog pratat om helger...

idag ska jag till nathalie, inget planerat nått än men det kommer bli trevligt!! hursom så ska jag nog köpa mig en riktig mixer idag tror jag, men vi får se om jag hittar nån för rätt pris.. sååå de så!

Igår red jag, skulle lagt in bild på hindret men jag sitter vid jobb datorn så en bild special kanske kommer sen..
vi hoppade väll en 60cm, kändes okey förutom att hon skulle rusa efter hindret, men vi var i hagen och det är ju lite lattjo där... men hon var duktig, visade henne hindret först för hon var lite skeptiskt till det, sedan skrittade vi och travade, föröskte få henne i form och hon var duktig stundtals även om det går föööööör fooortttt... proooo!! hursom så red vi sedan en mindre runda, hoppade två gånger och red henne ordentligt på form i sa en 20 min, sedan klättrade vi lite och avslutade rundan med skritt, bara det är en prestanda om man heter Alpina..
men jag är nöjd.. hon är duktig!

såå det ska bli roligt på hoppträningen den 2 juli. ska bli spännande och se vad hon går för...

nää nu ska jag nog göra nått aent.. :D såå shöööös på er

alltså den 22 juni??

jo de e det idag, kan ni fatta att det redan är 22 juni?? snart e de juli, jag måste säga att dessa månader som varit har gått i en rasande fart?? varför ?? det har inte hänt nått så mer än att man jobbat? såå jag antar att livet kasnke flyter på?? eller nja inte men ändå..
hursom så sitter jag på jobbet och det har varit dött idag?? jag har spelat majohng eller hur de stavas och låt mig säga så här, jag e kung på det nu, efter dryga 3h blir man dock trött på det:D hehe
men hursom så hoppas jag att UPS kommer snart, sååå nått händer. IMORGON vill jag gå tidiigt och jag tror inte de e några problem, dom hade nog inte saknat mig idag om man säger så..

JAG VILL TILL REAN PÅ HÖÖKS... men det får lugna såg tuvärr... pengarna måste sparas och det är kivik.. och så vidare..

nää om jag skulle sova en stund till??

haha nej bara skoha, igår gjorde jag ett hinder med en bom, i grå vitt.. bilder kommer, men efetrsom de drog ut på tiden och jag valde att måla dom så fick de stå till idag... ska rida idag då alltså:)

nää nu kom dhl så nu ska jag jobba... eller nja en kvart eller nått, lol!

morning^^

godmorgon världen, eller nja för allas del sin egan vardag kasnke? vardagen ja? suck! men jag sitter på Jobbet och har minimalt lite att göra.. väntar in frukosten just nu, idag står de ridning på schemat, jag ska nog hoppa lite tänkte jag, såå jag ska se om jag kan få nån(erik) att ta lite kort:D men vi får se..
ska ju bygga hindrena först.. sedan såå blir det nog lugnt, midsommar närmar sig och på fredag e jag ledig, de känns gött men samtidigt lite ångest för jag får absolut INGET betalt för sånna dagar... huhu stackars mig!
nää frukost om 10 min, så jag säger bye så länge:P

nose to nose...

wzup alla, härligt väder vi har va?? regn e ju bara underbart elr?? not! men hursom ger dig mig en anledning att bryta den tråkiga vardagen och skriva ett vackert och kasnke lite längre inlägg elr??

vad ska jag börja, fredagen kom ju och den gick för fort som vanligt, fredagsmyset bestod av annanas drinkar godis och lite film i form av easy A, så jäkla rolig de e va? eller nja en stund den blir den allvarlig och sedan bra igen:D men helt okey för en fredag!! drog even igenom ett Game of thrones avsnitt som va det bästa hittills tror jag, eller nja det bästa med min favorit karaktär.. jaja... sen kom lördagen som började med underbart väder mellan 9 och halv 12 iallafall sedan försvann solen.. jag skulle ju ridit i fredags men hoppade det till lördagen så jag skulle iväg när solen sken men så ville erik ha med mig till soptippen men ett lass så jag åkte med han dit, och vi slängde skräp och det mest vidrigaste jag vart med om på länge hände, han slängde en presenning som legat i botten och när han drog bort den började det liksom myllra av skalbaggar, säkert 100 stycken!! ellenja nja kasnke mer 20 men hursom MÅNGA!! och svarta och äckliga..
I::::::::::::::::::::::::::::::::::I så här långa var dom ...

blllllääääääääääääkkkkk!! hatar skalbaggar och jag var stolt över mig själv som inte sprang iväg och skrek hysteriskt över parkeringen:D hehe för jag hade god lust!! yäääkkkk! äckliga as...

jaha men jag överlevde ju uppenbarligen för här sitter jag:D hehe, sedan kom jag ÄNTLIGEN iväg på en ridtur men min ädla springare... och det gick super!! börjar få tillbaka de rätta känslorna nu för det där, jag kan bara säga tummen upp för hon var så underbar... tänkte ta ur henne lite och tog gallop uppför första backen... vi säger alltså en 150 meter lång backe i etapper mer en ca 65 gradig vinkel..
och vi galloperade nästan ända upp, hon flåsade på en stund efteråt men förvånansvärt att det gick ned fort, vi skrittade och travade lite resten av rundan, men helt okey. hon har en liten förmåga att stanna när hon ska titta på saker men jag låter henne göra det så länge hon inte förösker vända... och hon är duktig! framsteg varje gång:D super..

jaha så kom jag hem och mamma kikade förbi en liten stund och skrev ut papper, sedan satte jag mig en liten stund för att sedan åka till nathalie:D vi handlade lite godis och ägnade sedan kvällen åt predators och shööt.. vilket var så skönt!!och trevligt som vanligt!! mycket att se framemot nu, men frågan är om jag inte ångrade dom där 8 minuterna av true blood:/ mmmmm men men nu e de gjort och vad säger man, det är verkligen en egen grej dom gjort av boken... 4 boken som e SÅÅÅ bra!! grrr eric northman:D
 men men IDAG söndag... huhu redan söndag... men det är ju inte slut än, jag och erik har vart i borås med adam och köpt golv till köket, SÅ nu har vi allt utom lister och kamin, så det är väll bara att sätta igång... yey:D

nu ska jag ut till djuren och kika till dom:D tilly går 32 dagar imorgon, det ska bli så roligt att se vad hon får:D


fredags inlägg..

jaha?? så va det ÄNTLIGEN fredag
"nu är det fredagsmys"

och idag ska jag ta en ridtur bara vädret tillåter det annat blir det imorgon då man kan passa in mellan skurarna lite mer, det suger att inte ha en ridhus i närheten när det regnar!
hursom så är det fredag idag som sagt och fredagsmys står på notan, ska på eget bevåg köpa lite sen och jag har inte riktigt listat ut vad än, men just nu lutar det åt godis och dricka bara, men man får se kasnke förvånar jag mig själv och köper nått ätbart, ska iförsig göra cupcakes men vi får se:O

imorgon ska jag till nathalie:D och vi får se vad som ska planeras... men de blir kasnke nån film??
såå shöös på er och jag frå se hur uppdateringen blir men det ska nog lösa sig..

GLASSSSSSSS....

glass hade vart fint ida,s ka fjäska med sambon min om vi inte kan köpa glass när vi åker hem, även cola till mig för jag känner av min mage.. huhu stackars mig..
antagligen för jag känner av pressen att inte ha nått jobb tror jag, samtidigt är jag stressad för jag inte söker några jobb ordentligt, så det blir en ond cirkel:/ såå magsåren uppenbarar sig ibland och jag får ont.. som sagt kasnke lite synd om mig men mest dumt igentligen att inte göra nått ordentligt...

såå varmt idag:D såååå härligt!! ska sola när jag kommer hem, och ta det lugnt, hoppas bara solen är kvar.. sedan ska jag städa lite inne tänkte jag.. är både dammigt och stökigt... och nu till helgen ska jag ta tag i mitt hobbie rum, NÅN som vill hjälpa mig?????
kramisar

nytt inlägg...

alltså jag tror oturen är igång igen, den där oturen är verkligen nått som har en förmåga att hänga i sig eller hur??
igår ringde min mamma och undrade om kaninerna fått ungar för hennes Amira hade fått två ungar och sen hade hon dött... (keligt!!) hursom så har inte mina honom fått än så mamma måste ta bort de små liven idag... alltså va e det för fel? jag har två honom som ska få, hillary och my, men ingen av dom vill? my kunde jag anat att hon var tom för hon byggde ett sånt fint bo för nästan 2 veckorsedan och då brukar de tyda på skendräcktighet... och jag natar att jag har rätt..
idag skulle dom gått 33 dagar. en kanin får på 32? såå jag tror inte det blir nån matensdag för jag kan inte åka tid med bara en kull, och eftersom tilly är första gångare så är inget säkert där heller... suck!
men vi håller tummarna, Tilly går 28 dagar idag..

såå nu ska jag börja jobba tror jag... lite lugnt idag ^.^ men jag överlever, synd de inte e fredag bara:D

truddelutt...

god morgon alla ni som sover tills nu, lyllos er... hade nästan gjort vad som för att få ligga kvar idag... MEEN nu sitter jag här och väntar in godsett som ska komma snart, jäkla micke har semester så nu har man ingen att reta och shööta med:D ska erkänna att jag saknar honom lite grand, han är så tacksam att reta:P
hursom så känner jag av i musklerna idag att jag red igår, vissa muskler har nog vilat till sig skulle jag tro:P

jaha? vad mer?
värkar bli en stressig e middag och det känns lite surt! men nja resten av veckan är väll räddad iallafall:P

såå shaoo och shöööss

words......

hej hopp gallopp, idag har jag äntligen tagit mig i kragen och tagit en ridtur, tänkte jag ska försöka ta en ridtur på fredag med och sedan på söndag.. så blir det nästan varannan dag, det är ngt små jobbigt att ge sig ut efter jobbet men wtf, det får bli så..

sammanfattningen av ridturen är följande..
mycket bra början, så bra att den överskuggar slutresan av den:D hon var lugn när jag sadlade, och tränsade, hon tog det lugnt när jag tog ur henne ur hagen(jag band aldrig upp henne för jag ville inte stressa upp henne de första jag gjorde) och sedan hoppade jag upp och hon tog väll två steg iväg men vad gör det? hursom så red jag (stora) rundan idag, tog det lugnt och vi skrittade 2/3 delar av turen:D hon gick hyffsatt lygnt tills jag skulle ut på den lite större vägen för på andra sidan i en hage gick det får, alpina har aldrig backat så fort nån gång tror jag, men hon väjde inte utan backade bara 20 meter på rekordfart.. hehe så jag käftade lite med henne men orkade inte hoppa av så jag genade genom skogen, alpina var bra uppe i varv nu och hon studdsade ganska mycket, inte så roligt att hålla henne stenhårt coh samtidigt försöka väja för grenar:P men hursom så gick det bra och vi kom upp på vägen igen, sedan var hon små trippig, försökte gallopera heeela tiden, valde lugn och skön trav(not) och försökte få henne att inte lägga över sig i gallopp, sedan tog vi lite gallop på min begäran och jag lätt henne dra ur sig lite innan jag saktade in henne och lade henne i en lagom gallop där man kunde sitta och jobba henne lite..
sedan var det kossor och nån sten, och lupiner och nja lite sånt:D men det gick bra och jag är nöjd. jag hade en sån fin framåtbjudning hela vägen ifrån sigge att jag blev stolt över henne, hon brukar alltid vilja vända och krångla lite med det men det blev super bra. såå nästa gång blir det att få henne att bralla ur sig lite mer tror jag, ska nog ta nån av backarna upp... lite elakt men hon är verkligen superladdad, och fet:D hihi mer som en tunna, fick länga jorden på ena sidan för hon gått upp två hål:D haha

nää nu ska jag fortsätta med min novell:D

in the water....

jaha så var det lunch? denna dagen segar värre än någonsin, kasnke för att de är lite att göra(hrmm enligt vissa) men hursom så hoppas jag att e middagen kommer gå fortare...

igår när jag kom hem letade jag upp alpinas flughuva(igen) och sydda ett resårband under istället, så nu hoppas jag det sitter kvar, jag och affe cyklade ned senare och satte på henne det nämligen, jag tror ärligt hon tycker om det, men hon ser för jäkla dum ut i det:) dessutom expert på att få av sig det...

ska ta en ridtur idag, jag får se hur jag lägger upp det om jag plockar hem båda hästarna och rider hemifrån eller om jag tar sadeln på cyklen och cyklar ner... i får se:D jag ska ut iallafall.. det är bestämt!
måste ju komma igång igen nämligen:D tävling i augusti här i sexdrega och klubb/tränings tävling nu i juli.. såå vi får se hur jag tycker hon sköter sig:D

nää nu ska jag gå och käka, det blir pytt i panna idag igen, VÄLDIGT shötigt med det nu för det e tredjedagen irad men samtidigt får jag skylla mig själv för jag lagade ingen mat igår.. fastnade vid datorn närmligen men en ny novell....

snart hemgång:D

jaha nu väntar jag på att få sluta, ska hem direkt för erik e på kurs... så han kan vara hemma när jag kommer hem men han kanske blir sen med:)
lägger detta lite tidsinställt bara så ni vet:D


Att vara stark är att leva livet som det är
och att acceptera dess kraft
och att ta del av den.
Att falla till botten och slå sig hårt
och att alltid komma upp igen.

drömmen om att flyga..

idag är det små vemodigt ska jag säga.....
alltså jag har alltid haft drömmen om att flyga, ett obeskrivlig känsla som ger mig ett hopp om att någon gång kunna göra det igen... Jag har flygit i verkligheten en gång... det var på min underbaraste embla... jag kom ihåg det så väll, hur jag samlade upp dig och hur du så snällt lyssnade på mig, hur du vinklade upp öronen när du fick syn på hindret, 80cm... det är inga problem tänkte jag och lade en galopp skänkeln, du var så mjuk då gumman, så fin och perfekt... avhoppet blev så perfekt... vi flög och jag det var bara du och jag för två sekunder...
ett år har du vart borta nu och jag blir tårögd av att tänka på dig... saknar dig så det gör ont..
en bit av min själ dog med dig, och min dröm att det skulle vara du och jag som flög mot stjärnorna...


härligt med snö:D


INGEN SOM SAKNAR DETTA??

våran postlåda:D

anders hänvisade till en ny låt igår:D misa like..

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone





keep in going...

fortfarande förkyld och efter en urdålig natts sömn bestämde jag mig för att sjukskriva mig en dag... halsen känns ngt bättre men näsan rinner och det gör asa ont att svälja...suck
inte bättre när det känns som om man har andnöd hela tiden, för näsan e tät och halsen gör ont, man liksom tar små andetag och det gör mig frustrerad... arggg hatar att vara sjuk... men ska vila mig ida....
hoppas ja e på jobbet imorgon... vill inte förklora för många dagar.. med tanke på ledigheterna som varit har de redan försvunnit en del... suck

jaja, va e en bal på slottet:D


hursom så ska jag nu koka varmt te, häva lite honung i detta och sedan ta de lugnt, det är medicinen idag...
såå shööösss på er!

hals ont...

vaknade upp med hals ont och det vill inte ge sig? dessutom ngt snörvlig och känner mig lagom bedrövlig?? sååå vad kan ha hänt tro? njaaa... inte så mycket kanske mer än att jag gått och fått nån liten förkylning...

hursom var sandra här en stund igår med henrik och en kompis till henne... vi drack svalkande sommar drinkar som jag tuvärr inte tog något kort på meeeeeen, dom var riktigt goda och lagom så där på kvällen... obs mycket litet alkohol halt i dom, såå det var absolut lagom med två:D

jaha?? vad mer, slog nytt singstar rekord.. 9800 på must have been love... med roxette.... haha förevigat med ett kort för er som inte tror mig:D

jaja, nu ska jag ut i solen igen efter jag druckit lite treo och lite mer vatten:D shaoo

wuzupp...

alltså idag kommer de bli sjukt varmt och jag som redan bokat in lite fiske för min del:P men de e bara att åka, det är väll nu man ska passa på:D

jaha? vaknade för nån timmasedan tror jag, dushade och ska nu bege mig utåt en stund, hundarna ska ha mat och jo jag med för den delen, ska nog ta lite frukost i solen ida:P

men än så länge kan jag önska alla en härlig sommardag:P

oppiissss...

hehe hittade inte på nån bra refräng(överskirft) sååå de blev som de blev..
jaha? så var snart torsdagen avklarad, jag undrar lite vad helgen har att bjuda på med tanke på att den e en hel dag längre:D göööttt
men imorgon väntar jobb, dock fredag och de borde vara ngt lugnare men nja skenet bedrar, de ska komma in en hel del tror jag men samtidigt hinner vi inte leverera in så mycket.....

på lördag ska jag göra citron paj, de ska bli nice och se hur den smakar, såg god ut på bilden, ska se med om man kan laga till nån god drink att bjuda på:P

nää ska skriva handelnota nu, ska se om ja och erik åker ida och handlar eller om vi tar de imorgon...
borde koka lite mackaroner med för finns korv utan, och med mackaroner blir det lunchlådor tills imorgon:D hehe fattar ni? ehhh?

och kubb, ingen som hade de på loppisen idag såå jag får se om jag inte bygger ett själv:D
shöööösss

shitt!

alltså ja e pank, hehe jo de e sant! inte för att de igentligen e nån nyhet men det känns extra tungt denna månaden, mycket räkningar och mycket utgifter men alldelles för lite pengar?? nån som känner igen sig? men frågan är om de blir bättre att tjäna mer? frågan är om man inte bara skaffar sig fler utgifter då..

hursom så skrapade jag ihop småpengarna i min sparburk och åkte på loppis:D ÅHAGA loppisen, har bara ett ord.. wow! alltså för mycket saker och framförallt för mycket folk, som de ska vara! hursom så ska jag defentitivt ha ett eget bord nästa år... de ska bli såå kul!! loppis e kung!

köpte iallfall, två tavlor 10kr
ett par kängor(nya) 50kr
fyra margaritas glad 40kr
tre små pajformer 15kr
slutsumma= 115kr.... ganska nöjd.. bilder kommer..

hursom så känner jag mig små stressad och orolig.... orolig mest, kanske ska jag ut och springa, men igentligen borde jag laga mat först... kan nån förstå sig på mig? för mycket i huvudet.... tror det sprängs snart!!

jag har...

klippt gräset, och GUD va sugen jag blev på att spela kubb och dricka några cider, det dumma är att jag äger ingen kubb och inte heller har jag några cider, såå det blir väll att inskaffa det tids nog, MEN igenligen kan det ju inte vara sååå svårt att göra hemma eller hur??alltså kubben::DDD hursom såå har de slutat blåsa nu så nu mina vänner ska jag och och jogga, eller nja springa lite och gå lite, blir den lilla rundan som e på strax under en kvart, men hundarna diggar dee:D shööööös

sholahopp..

såå en liten dö stund, ska se lite hur dagen kommer se ur men samtidigt är det skönt för de e nästan som fredag ida... fast jag jobbar ju på fredag så jag kan ju slå vad om att helgen som kommer kommer kännas weird!
jaha? på menyn imorgon står det loppis för hela slanten:D yeey
åhaga loppisen går av stapeln och jag och svärmor och moa kommer stå och rycka i handtagen när de öppnar:D hihi

måste ha ut pengar idag... såå det blir ett stopp på maxi innan jag åker hem och risken är att de blir en mjukglass... åkte egen bil in idag. erik brukar ju åka med mig om ni inte visste de, men idag kunde jag sjunga heeeela vägen in, visste ni at sjungandet gör en väldigt pigg för man syresätter blodet väldigt bra när man drar in luft titt som tätt, hehe men jag sjunger hella vägen in iallfall.. love it!
erik ska besiktiga mitchubitchin... ehhh de stavas inte så men nja ni fattar... vi kan kalla den bitchen för det är lättade..

jaha? va mer?? fortfarande på jakt efter porslinsfärg.. ska ju fan inte vara såå svårt!! men uppenbarligen.. suck
kramis till er alla....