oo förrensten;)

GOTT NYTT ÅR

sista 22,56 på året

jaha då vard et en timma och fyra minuter till midnatt, onej jag tänker inte hålla vaka men jag komer sitta uppe och glo på tv för jag är taxi, typiskt va? har kört anders till borås, sedan kört jörgen martin och erik till svenljunga, sedan in till stan igen för anders förfest var slut(eller nästan) för jag hamnade i kamp om min heder i en singstar cupp;) det var väldigt roligt, konstigt hur man vågar sjunga när dte är människor man inte känner omkring sig;) hursom var det väldigt roligt och jag ägde ;) haha allting utan att överdriva, dock en låt förlorade jag för jag hade inte hört den innan ;)

Gott nytt år alla vänner och andra, jag hoppas innerligt att ni håller era löften som ni garanterat lovade er förraåret också, för min del är dte neddragning på godis, och sösaker;) endast en dag i veckan. huhu sedan ska jag se om jag kan komma till gymmet, dte var tuvärr mså dyrt men erik envisas med att sponsra bara han slipper en spinnincykel hemma, spinning e dte jag gillar ;) hursom så får han väll sponsra då, jag är rätt sugen på det, bror min var det ochså, men vi får se.
over and out

Sista dagen på året

och det är med en blandad känsla i kroppen, ett nytt år betyder att jag varit arbetslös ett år, eller ja om man inte räknar broline, vilket jag borde. Det nya året 2009 känns knäppt, lite som ett för stort steg att ta, och det blir aldrig lättare med ett nytt år, amn blir äldre, och inga jobb räknas komma. suck

Det var andra dagen idag på jobbet, jag var i a stallet, dte var trevligt ;) hursom slutade jag tolv för det är nyar å allt, gött;) 7.00 till 12.15 hihi

Förovrigt ska jag snart till djuren, har läst ut boken nu;) och den var bra, dte är lite rörigt med alla nya karaktärer men som vanligt är eric bäst ;) men ochså har jag börjat tycka sookie mer och mer. Och jag väntar spänt på Cas quinn har att erbjuda nästa bok ;) hehe  Jag firar nog ensam hemma för jag jobbar, eric ska på fest men vi ska väll hinna äta nått gott först som lite räker och annat.

Så gott nytt år och en god fortsättning på dagen

första dagen på jobbet

och jag känner av det i fötter och ben, hehe men det har varit okey för allt har flytit på, jag bar i B stallet med Jeanette K, dte var trevligt och hon är så lätt och rolig att prata med. Grattis till bebisen iallafall.
7.00-16.45 lite övertid men vad kvittar det, imorgon är dte ju helg;) gottigt betalt. Fick en flaska vin i nyråspresent av jonas, dte var snällt :)

Annars har jag varit hos hästarna och donat lite, känner mig lite ensam, ville haft erik här men ahn har kul på annat jobb. suck

hursom får sookie och eric hålla mig sällskap, Nathalie boken är nsart slut ;/ måste ha mera mera mera.
 Over and out

frostigt värre

idag är det ca8 minus här vilket är gasnka kallt och i huste var det ingen dirket sommarvärme men runt en 12 grader och det är inte dåligt. Nu har jag eldat en stund och värmen är så otrolig som 15 garder ;) weeiii brrrrr jga hatar kalla hus, det är jobbigt att gå upp. hursom gick jag upp vid 8,30 för tat åka till hästarna men dom var redan ute så dte var nästan bara att åka hem.  Jag har pratat med vetrinären om villes ben, jäkla hästkrake varför blir du inte bättre. suck. men dte var tvättning och torkning och tvättning och torkning. hursom så hoppas jag att det blir bättre, på vissa stllet är dte bra men på visa mindre bra, jäkla rasp. dte är ett helvete att få bort, och ahr dom väll fått det en gång så får domd et igen, så det blir till att hålla koll. suck och vem är dte som har skit hästen nu? hehe

Var hos nathalie och myste lite med frukt och fondue(stavas det så?) gotti gott var dte iallafall, vi drog igenom tup en 8 avsnitt av buffy ;) dte kändes roligt att vi kom ne bit i serien, en skiva kvar sne är säsong tre över, jag trodde aldrig det skulle hända ;) hehe
 over and out

hehe, så kan det vara

så var fjärde bocken avverkad ;) synd man hade liksom hoppats på mera ;) hihi jaja dne var underbar och det var vääääldigt svårt att lägga ifrån sig den, vilket erik märkte.
Så jag har börjat på femte boken och den är spännande hittils ;)

Nyår närmar sig och även det nya året, hehe jag jobbar men inga problem nathalie det finns tid för dig på kvällarna, lite sent nån gång gör inget ;) hursom har jag räknat lite på detta. det är ca 82 avsnitt kvar i buffy serien;) mer eller mindre, garanterat nått mer för jag har räknat med ca 3 avsnitt på varje skiva.

Så vi måste typ titta på två avsnitt varje dag på ett hum ;) hehe ;) kuligt va? men det blir tid till mycket mys, hursom har jag varit hos hästarna nu på mrogonen, det är iskallt ute och ajg känd emig så positiv ckså att jag skippade termobyxorna och det skull jag inte gjort, brrrr

ska äta frukost nu och dona och fixa;) det blir en lugn dag för erik är och jagar hos sina gudföräldrar ;)

over and out

Hello lover

jaha, så var jag ÄNTLIGEN på fjärde boken i sookie serien, yum säger jag bara, rickitgt bra hittils. hursom  så var jag i borås igår med phillipa, vi gick och shoppade lite och hade allmänt roligt, jag köpte ytterligare ett singstar med rockballader på, det blir super. Jaha förävrigt vard et kaos, emnd et gick väll bra ändå. hade lånat pappas bil, den är större och amn känner sig tryggare id en ;)

idag har jag vart hos hästarna och vi har tvättat villes ben, igen. vi har nog listat ut vadd et är, en kostig mugg antagligen, som spridit sig såpass att dte blivit fula sår. men det blir nog bättre för han går i paddocken där det inte finns nått att klia sig på ;) stackaren. jaja erik är i borås nu, jag orkade inte åka med för det räckte och blev över igår, tacka för mig
hehe, men nån tripp på måndag kasnke, jag ska köpa två böcker tänkte jag, men jag hittade dom inte igår, dels för att jag inte orkade leta kanske.

förövrigt så har julen varit okey, jag har lite ångest faktikst inför kommande vecka för jag ska jobba 8 dagar i rad, dte kommer ta kncäken på mig, huhu, men jobb e bra och jag får pengar såd e så.

over and out

dagen efter julen ;)

jaha, här kommer en lista på alla gätte fina presenter jag fick;)
-ett playstation med singstar
-böcker
-dark knight
-navelsmycke
-armband
-pengar
- choklad
-smink
-pyjamas

Allt var super fint och jag är gätte glad för allting ;)  Nu ska jag till morfar mario och ska äta super god mat, (det brukar det vara)
Jaha en god fortsättning på dagen. pusss

jaha, JULAFTON!

hihi, lite från igår först
Jga och mamma åkte till borås, jag strosade runt och hittade ett par byxor(fantastiskt) hursom så blev vi färdiga innom tid coh handlade lite.
Sedan kom eril hem och jag började förbereda inför den lilla julluch vi brukar ha på kvällen, och jag fick stressa för erik blev färdig fortare, haha jörgen coh andreas kom, trevligt och mysigt.
Sedan lade jag mig för att sova lika uselt inatt, vad är det med klockslaget 4? varför ska jag alltid vakna då?
jaja, men jag vaknade vid 7 och väckte erik, vi åt lite skinksmörgås och öppnade julklapparna ;) Jag fick så många och fina att jag blev lite tårögd. TACK nathalie. Jag har lite tidsfördriv när du försvinner ;) hursom så ska jag till hästarna nu och se till att dom hard et julfint. sååå GOD JUL


Listan för idag

jaha skulle börja morgonen tidigt tänkte jag men det slutade med två avsnitt av blood ties, serien har sin charm, men dock lite för mycket ibland och Vicky har en förmåga att alltid försätta sig i situationer, hrm men henry räddar henne hela tiden ;) mums

-Ge hundarna sin mat
-klä granen
-plocka fram julsaker
-damsuga
Jaha mer info ikväll då ;) pusss


Plockar man en gran?

haha hurosm hellst har jag gjort det nu, hehe det blev en fin gran , det kommer kort påd en när jag tar in den. Hursom så har jag ridit embla idag, dte känns i röven kan jag lova, jag rider allt för lite nu för tiden. jaja, jag coh mamma tog en sväng i allafall. hursom så är alla avsnitt av blood ties nedladdade nu, nr imorgon antgaligen för idag ska jag till hästarna och sedan martin och debbi vid 7. det blir trevligt.

Fjärde advent idag, på onsdag är det julafton.



nice med tända ljus i allt, Jaja. pusss

if a could found the hidden place?

hehe, sitter med basen i öronen, vi ska snart gå och lägga oss, blåsten har gjort det iskallt i huset, brrr. haha findus hänger i gardinerna, jag trodde bara kattungar gjorde det. jaja, jag var i stan en vsänis men det gav inte så mycket, hittade dock en liten present till debbsan coh martin ;)

jaja, det är en ny dag imorgon. då ska jag leta gran och åka till martin och debbi på kvällen. lite byta av klappar och annat. hehe det blir nice. Förutom allt idag är jag måttligt överaskad av ett blommogram

Satt som vanligt vid datorn när telen ringde, efter mycket om och men förstog jag attd et var blommor till mig och att dom var gätte fina;) jag blev varm och hjärtat, jag får tacka dom på erlansbo och antagligen tarja som är med på ett hörn ;)
pusss

Jaha julen nalkas

Om man lyssnar ricktigt noga kan man nästan höra hur tomtarna tisslar och tasslar i vråerna, hehe.
hursom är dagen upplagd följande
- Erik kommer hem från garaget
- vi åker till stan(suck)
-vi kommer hem trötta som grisar
- fixar hästarna och djuren
- vi ska till magnus o johanna på glögg


livad dag ;) over and out
Nu ska jag titta på första avsnittet av BLOOD TIES

Viktor rydbergs "tomten"



Midvinternattens köld är hård,
stjärnorna gnistra och glimma.
Alla sova i enslig gård
djupt under midnattstimma.
Månen vandrar sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken.
Endast tomten är vaken.

Står där så grå vid ladgårdsdörr,
grå mot den vita driva,
tittar, som många vintrar förr,
upp emot månens skiva,
tittar mot skogen, där gran och fur
drar kring gården sin dunkla mur,
grubblar, fast ej det lär båta,
över en underlig gåta.


För sin hand genom skägg och hår,
skakar huvud och hätta ---
»nej, den gåtan är alltför svår,
nej, jag gissar ej detta» ---
slår, som han plägar, inom kort
slika spörjande tankar bort,
går att ordna och pyssla,
går att sköta sin syssla.


Går till visthus och redskapshus,
känner på alla låsen ---
korna drömma vid månens ljus
sommardrömmar i båsen;
glömsk av sele och pisk och töm
Pålle i stallet har ock en dröm:
krubban han lutar över
fylls av doftande klöver; ---


Går till stängslet för lamm och får,
ser, hur de sova där inne;
går till hönsen, där tuppen står
stolt på sin högsta pinne;
Karo i hundbots halm mår gott,
vaknar och viftar svansen smått,
Karo sin tomte känner,
de äro gode vänner.


Tomten smyger sig sist att se
husbondfolket det kära,
länge och väl han märkt, att de
hålla hans flit i ära;
barnens kammar han sen på tå
nalkas att se de söta små,
ingen må det förtycka:
det är hans största lycka.


Så har han sett dem, far och son,
ren genom många leder
slumra som barn; men varifrån
kommo de väl hit neder?
Släkte följde på släkte snart,
blomstrade, åldrades, gick --- men vart?
Gåtan, som icke låter
gissa sig, kom så åter!


Tomten vandrar till ladans loft:
där har han bo och fäste
högt på skullen i höets doft,
nära vid svalans näste;
nu är väl svalans boning tom,
men till våren med blad och blom
kommer hon nog tillbaka,
följd av sin näpna maka.


Då har hon alltid att kvittra om
månget ett färdeminne,
intet likväl om gåtan, som
rör sig i tomtens sinne.
Genom en springa i ladans vägg
lyser månen på gubbens skägg,
strimman på skägget blänker,
tomten grubblar och tänker.

Tyst är skogen och nejden all,
livet där ute är fruset,
blott från fjärran av forsens fall
höres helt sakta bruset.
Tomten lyssnar och, halvt i dröm,
tycker sig höra tidens ström,
undrar, varthän den skall fara,
undrar, var källan må vara.


Midvinternattens köld är hård,
stjärnorna gnistra och glimma.
Alla sova i enslig gård
gott intill morgontimma.
Månen sänker sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken.
Endast tomten är vaken.


Ta dig i brasan ;)

hej hopp, idag e det fredag och jag har inte gjort så mycket, ska väll städa men det kan jag göra sen efter maten tänkte jag så jag har ägnat nån timma åt lite jobb och annat. suck

jaha, tänkte rida idag, kolla efter en gran tänkte jag emn aj får se, kasnke tar fyrhjulingen imrogon med erik o gör det, hursom så återkommer jag nog med fler händelser ikväll. puss

yesterday

jaha så var vå på lisseberg igår, spolningen fungerade inte så vi var först en snabbis på ford för att erik skulle fixa det, han e väll bra ;) hursom kom vi äntligen ner och åt middag på kinaresturang, det var trevligt och gott. sedan bar det av till lisseberg, förväntningarna var stora.


mysfaktorn var stor på själva området och musiken och alla små underbara bodar som sålde smått och gott fick en på rätt stämning, dte ända igentligen som fattades var snö från himmelen, men inte ett spår av det.



hehe, ja och när vi då vandrat en stund bestämde vi oss för lite äkta varm choklad, jummie ;)

Men men, allt var verkligen super fint och det var så jäkla trevligt att gå där med nathalie ;) humm
Och inte nog med detta så åkte vi skridskor ;) haha jag får säga att det gick jäkligt bra, har typ inte åkte på fyra år eller nått men jag fick snart upp tackten ;) även nathalie

lite suddigt ;) hursom så lyckades vi åka många varv utan några missöden
(ingen som krockade med oss eller vi med dom, inga ungar i vägen, inga skallskador eller krossade knän)
en väldigt trevlig upplevelse och det kändes så fint att åka där, saknar is på sjöarna här i verkligheten ;) jaja vill gärna dit igen, få se till helgen eller nästa år.
jaja nu ska jag åka till borås och gräva lite efter de sista julklapparna och sedan ska jag handla;)
pusss

en jäkla överskrift?

jaha, vaknade sent, typ 9, inga hundar väckte mig idag , det känns lite dumt. men men åkte till hästarna och fixade det där även kanineran för jag sak till lisseberg klockan tre, eller rättare sagt jag åker då. så dte känns skönt att ha gjort det så akn erik bara ta hästarna ikväll.

Sitter vid datorn och försöker göra mig smartare på det där med att bränan dvd? haha, så jäkla svårt kan det inte vara men ajg gör fel hela tiden, suck. Jaja ska se till att kanske bränan lite musik så man kan ha nått i bilen ner.

Var hos kaninerna, sagas bebisar e så stora nu,





over and out

vad fan händer?jordbävning?

jaha, erik låg och halvvaknade nu på morgonen, plötslikt så klickar det i dörren cohd ne går upp lite, spooky tänkte jag men det var inte allt, plötsligt börjar hela sängen skaka, först lite mer ochs edan lite mindre. jag blev livrädd och erik satte sig upp. Först visste vi varken in eller ut men när jag såg på nyheterna på morgonen nu visade det sig att det vart en jordbävning i malmö och att det var skalven vi kände av, nån annan sån gjort det?

j-aja, jag ska till hästarna idag, fixa lite där.
-sedan ska jag göra färdigt julkorten.
-och packa in de sista julklapparna
-och hämta spån

Lustigt igentligen hur feg man är, efter sängen slutat skaka så vågade jag inte ligga kvar, då jag tror lite på spöken hehe
-men som vanligt fanns det en vanlig förklaring på det.
over and out

idag?

  1. diska
  2. hovslagaren
  3. damsuga
  4. rida

thats about it, sigh


jaha, vardag igen?

har vart hos hästarna och gett dom mat och släppt ut dom, sedan gav jag den grisne som var kvar, dne e så liten o söt ;) aja, kollade allt och fixade lite för hovslagaren kommer kl 14 idag ;/ hursom. nu ska jag söka jobb, igen ;/  hoppas jag hittar nått å man med gott samvete kan sätta sig med andra boken, Living dead in dallas, mums
puss


snön är borta för övrigt idag ;(

jaha

igår lördag då, så städade jag hela morgonen(behöver jag säga tt dte behövs idag igen?)
hursom kom nathalie sne och vi gjorde julgodis;)knäck och tryffel, helt ok ;) sen gjorde vi geografi pepparkakor.

jag hade roat mig under dagen med att vara i lockryd och handlat lite så jag fick gjort julgrupper,

fin va?

jaja, idag är det tredje advent ;)


jaha idag har jag styckat gris så man är några kilo rikare på lött då ;) hehe hurosm är dagen inte så rolig hittills;/
puss

idag tar jag imorgon

men jag ska säga att jag haft en väldigt trevlig kväll med nathalie;) pusss

morgon,

snart bär det av hemmåt, jag ska hjälpa till att omvandla grisarna till skinka och annat, haha sorry
dagen började nyss faktiskt men ajg skulle säga att det snöat ;) och att det fortfarande snöar ;) lovely ;) hursom så ska jag ha in till borås idag eller måste ;/ hoppas jag hinner innan erik kommer annasr får jag helt enkelt ta det imorgon eller nått, suck. denna veckan alltså


buffy ikväll ;)

flängiläng ;)

jaha, började dagen sent, jag gick och lade mig vid tolv ;) och vaknade vid 9 typ, hurosm så fixade jag lite, var så viktig att jag läste lite i dead untill dark ;) i Love eric, han gav mig samma rysningar som vanligt ;) misa love.

hursom så ska jag berätat vad som hände sedan då, jag åkte hem för att köra mamma till ulricehamn, hon och hennes jobbarkompisar, dom skulle bowla och äta lite, ska hämta dom senare ikväll då. så jag blir vaken ett tag till,
 
jag ska leta lite jobb nu faktiskt. jaja, efter mamma så var jag en kortiss hos tarja, det var mysigt ioch jag fick se hennes nya lägenhet, den var stor och fin. Jag ska hitta på nått att måla och jag ska skissa på lite förslag när jag hinner. hursom, sedan kom jag hem för att byta om och ta mig till stallet. jag hade hela själv men min kära syster hjälpte mig så jag var hemma och klar klockan sex, så hinner jag sätta mig i soffan en minut så hör jag eriks bil, och då var det lugnet borta igen, jag fikc dock läsa en stund till cohd et var skönt. han tittade på film på datorn. tur för mig då ;) hursom. detta är min dag, pusss

jaha, bizzzy?

en lugn timma knappt innan erik dyker upp, shitt denna veckan har jag knappt suttit ned allstå. hursom så närmar dte sig fredagen och jag längtar, nathalie jag och buffy, allmost perfect;) sedan är det lördag och då ska vi ha mys, jag lovar att fota allt;) jaja, nu har jag prickat av lite av listan.
-jag har städat i brygget
 -jag har städat hos kaninerna
-jag har handlat
-jag har postat det jag ska;)

snart ska jag nog kanske orka ta tag i disken, dte är inte mycket men tuvärr bygger det ofta på ;) jaja, patrik min lillebror fyller 18 idag, jag hoppas han har haft det roligt på praktiken för han ska få tårta när han kommer hem, och av ander goa tårta, anders är duktig på det, nästan liak duktig som jag ;O jaja, nått bjrön gustafsson blir dte nog inte, dte får vänta lite tror jag, men men. ímorgon kör jag mamma kl 14 till ulricehamn, det ska bli roligt att se vilka hon jobbar med. jaja, lite need for speed med anders hade inte suttit fel just nu men jag får väll elda lite värme här inne, osv. puss

jaha lite av dagen hitills

vaknat, släppt ut hundarna och nu sitter jag vid datorn och lyssnar på twilight musiken, jag har följande planer idag.

-Städa hos kaninerna
-städa i brygget för övrigt
- diska
-posta brev till amf och älvsborgsförsäkringar
-handla(blä)

Ja tråkig lista men jag får hjälp av mamma iallafall, kasnke jag tillcoh med hinner titta på min nya film ;) björn gustavssons bästa ;) weeii.
Ska kika lite mer på julklappar tänkte jag, hittade förövrigt flera stycken igår, eller nja två. hehe men det är alltid nått, förövrigt släpps batman dark knight idag ;) jag vet inte om jag kan ta mig in till stan eller om jag orkar, men igentligen borde jag.
ska hinna till tarja hoppas ja med, patrik fyller år idag så kanske blir det kämpigt.  men det finns en dag imrogon, jag ska kör mamma till julbord då iförsig emn det tar inte hela dagen. det är en massa körande överallt, kasnke kan jag köpa batman i ulricehamn? jaja  over and out


gårdagen och morgonen

igår var det hyffast stressat hela dagen, eller nja inte så mycket. jag hämtade nathalie vid 9 för att åka till gekås. dte var hyffast med folk, som vanligt tyckte jag, men dte var väll små jobbigt. handlade lite julklappar och annat roligt.

sedan var jag hos sjukgymnasten, hon klämde lite och frågade en mängd frågor, hon trodde inte det var nått fel på nacken och skulle höra av sig i veckan, jag har fått papper på övningar.

Sen gjorde jag hästarna och kaninerna, det gick smidigt. sedan duchade jag coh fixade mig för julmiddag på golfrestaurangen. Det var helt okey och väldigt roligt. Alla vad glada och trevliga och micke var där och underhöll oss. Känns som en evighetsedan jag gick säsong och jobbade med honom. hursom

Idag väckte jag mig själv kl 7, sedan tände jag och fixade lite för att se dan åka till hästarna och grisarna, det gick smidigt och struntade i täckena idag, jag hoppas det håller upp. Hursom så körde jag sedan patrik till handbynäs och tog mig därifrån till svenljunga för intervju med ann, amf allstå. det var hyffsat givande och hon gjorde väll allt mycket klarare för mig innom vissa saker men igentligen är dte en ända stor djungel ;) jaja

snart ska mamma ringa hoppas jag, vi ska nog in till borås, jag ska hitta de sista julklapparna tänkte jag annars tar jag och erik det i veckan.
 
over and out

up and down

Andra advent idag, det känns nästan kusligt, jag måste verkligen till gekås och avklara de sista julklapparna nån dag, suck. Jaha, ännu en helg avklarad och imorgon väntar ytterligare en meninglös måndag? var är jobben? hursom så vaknade jag vid 9 idag dryga en timmasedan och har eldat och plockat undan lite, har en disk som väntar.

Igår var jag i borås med erik, vi handlade och så, inget viktigt. vaknade upp med ont i nacken efter att en idoiot kört på mig i fredags eftermiddag. golvens bak är inte så fin, idag är jag fortfarande stel och jag ska antgaligen till en sjukgymnast imorgon som ska kolla på nacken. Anders som var med i bilen känd einte av det sa han, så har jag tur är det bara lindrigt.

Igår var det dansbandskampen, igentligen inget nytt för skotts gick vidare och även lars kristers. Ingen är förvånad, nope inte ja heller. Jag tycker om skotts ja.
johanna och magnus coh jörgen var här, vi åt lite skräp och så, jag körde min bror + några av hans vänner till stan igår på kvällen, vilket liv. haha jag får säga dock att det är underhållande för att dom sjunger vääääldigt fint ;) haha

jaha, nathalie buffy väntar, just pic a day, and a´m ready.
pusss

här händer det inte möe

kl är 00.28, och jag är små trött, dagens händelser kommer dock här

vaknade sent dryga tio snåret, jag eldade fixade och gav hundarna mat innan dom åkte ut, sedan drog jag till mamma, fick mat och jag och anders planerade en borås tripp huxflux. hämtade ko skiten först, hihi patrik har praktik hos martin för er som undrar, martin är mjölkbonde.
 ja sen tog vi oss äntligen in, jag hittade en julklapp till mamma, anders är verkligen underbar att ha med, vi ligger på sammma nivå och ja, dte har vi väll igentligen alltid gjort, vi är bäst helt enkelt ;) jaja, allt flöt på som vanligt i borås och i juletider i trafiken. Men som min vanliga otur ville folk inte låta bli min bil, PANG och nån körde på mig bakifrån vid en avfart från motorvägen. givetvis så klart skulle han drämma till mig ordentligt, och min stötfångad knyklades till, jag och anders är välbehållna men dte känner jag imorgon om jag får åka till läkaren. jäkla drummel.
"jag trodde inte ni stog där, jag tittade på sidorna"
-kanske ska man titta frammåt, dit vägen går coh där bilarna oftast står?????
hursom, först tänkte jag blåst av min filmkväll med nathalie, men så kom jag på att kanske är hon dne ända som just nu kan få mig på bra humör och jag åkte ändå. det blev lyckat med mycket nyttig frukt och dessvärre men syndigt gott chokladen. helt lyckat med lite buffy och spike. hihi vi är nu på säsong tre och avsnitt tre.

förutom krocken har det varit en lyckad dag, känner mig bort domnad och lite hjälplös för tillfället, allt är liksom upp och ner. Kanske är världen bättre så, men hellst skulle jag vilja ha en egen värld. finns det inget hål i nån urholkad stubbe som jag kan falla ned i? som alice i underlandet?
jaja, ska upp och sova nu med dönicken, jag ska försöka att inte väcka honom.


over and out

snö i natt me,20 dagar kvar

till jul då ;)  har varit hos hästarna nu på morgonen, gjorde en chansning när jag slängde ut embla utan täcke men vi får se vad jag får göra, kanske så får jag åka bort och slänga på henne det sen.  Grisarna fick sin mat och dom är snart förövrigt väldigt feta och stora nu. snart dugliga skinkor ;) hihi

jaha, jag fortsätter ,med sookie böckerna, eric upptar min tid så dte blir lite i taget vilket retar mig för jag hinner knappt aldrig in i den världen förän jags lits ut igen. suck. den är bar fröövrigt, dock har jags ett serien först så jag gämnför för mcyket , men tvåan ser jag framimot . mumsigt värre=)

jaha, jag hoppas dagen blir bättre än gårdagen, jag har så jäkla ont i benen och röven. träningsvärk efter jag knallade till martin igår, där ser man hur dålig kondition man har. suck. jag kund eknappt ta mig upp ur sängen. huhu synd om mig, går som en gammal kärring ;)

jaha, här kommer lite bilder på mina kaniner förövrigt.

här har vi sagas och töntens ungar, de var fem men oturen var framme och en hade trillat ur boet. jäkla synd.
här är dom då fem dagar.


här är tönten;) han är pappa till ungarna då;)Jag hämtade honom i anderstorp. Han är lite äldre runt 6 tror jag.

saga då;) en hona som jag haft sen nyfödd bebis då.Mamma till ungarna då. Hon är gätte fin, och hennes ansikte är speciellt. Saga kom i beas mage när jag köpte henne, sagas mamam är tuvärr död efter okänd sjukdom i sommras.

här är björn, en hona som jag hämtade i kinna som bebis. Hon är en undrebar mamma och dessutom en tjock en. Björn älskar att åka bil och bita i knappar på jackor.

Timmy en pojke som jag räddade från arken i borås, han var säkert ett halvår och sprattlig som få, nu är han en fin pojke som gärna kommer och hälsar. Tur för mig och tur för honom, otur för ormen.

freja,en fin tjej som jag och syrran hämtade i lerum. Hon är speciell och tuvärr ingen gätte bra mamma, men söt som få.

diesel, en hane som jag köpt från arken i borås, han var så fin tyckte jag och passar perfekt till fry, för han är så liten

Fry, en liten hona som blev kvar eftersom jag trodde hon var sjuk, en dvärgvädur väger ofta runt 1.8 kg men fry väger bara ett. Hon har dubbel dvärggen, det betydre att hon är en dvärg dvärg vädur. Hon och diecel får väldigt små¨bebisar coh ajg hoppas innerligt att det blir fler av små kaniner i kaningården. Hon är dotter till Freja och Tönten. Och diesels flickvän.


och sist emn inte minst SUNE, han är inte rickitgt som man ska, inte alla hästar hemma, därför blev ahn kvar. Han är helsyster till saga, och då vet ni att saga inte ricktigt är 100 procent ren dvärgvädur utan lite löwen vädur ochså.
Tönten springer på golvet i kaninhuset, han är en ricktig charmknutte.

Detta var det för idag, over and out


en dag i vintertider

började morgonen med en avkörning med bilen, som alla vet var det moddigt på vägen, det gick gätte bra till martin men hem så gick det ner i diket, inte så dramatiskt men ändå så jag fastnade och fick gå tre kilometer och få tag på martin för jag hade glömt telen. så kan det gå.

sen så målade jag lite tomtar coh lugnade mig, och även några ljus och julkkort. det börjar bli en del.
samtiidgt fick jag lite julkänsla ioch med att snön praktiskt taget vräkte ned. lite julmust och julmusik i bakgrundne var suveränt.

hursom så har erik varit hemma idag ochså, det har varit bättre och han har inte varit så jobbigt då.

sen hämtade jag phillipa på dagiset,  hon var med hemma en stund coh sedan i stallen och allting som hör till där, det var roligt och allt gick väldigt bra. Vi degade även nån tomte och några fåglar som jag ahft planer på att göra. Ganska mysigt.

pussss


Phillipa och Sune

snö


I ett vinterland

jaha, så snöar det, eller nått blandat, här är dte vitt, konstigt att vädret är så olika, hursom så åkte jag till kinna till amf och där regnade det, emn bara några kilometer utanför hade dte kommit flera centimeter snö, fick kryp köra för dte var skit halt.

jaha, erik är hemma idag ochså, jag får ingenting gjort och han bara hänger över mig hela tiden, dock har jag börjat läsa i sookie böckerna ajg lånar av nathalie, det är väldigt likt filmen än så länge men visst det blir bara bättre och bättre. jag ser framimot vissa saker i böckerna, eller vissa scener. hrmmm ingen behöver gissa ;)

vart på visko i kinna, de ända stövlarna jg hittade var super snygga och super dyra så jag vågade inte ens testa dom, jaja

har laddat hem gladiator sound tracket, har de på i backgrunden, visst jag har vissa favrit låtar i den men hela tracket håller en väldigt hög nivå, precis som king arthur.

Det är 23 dagar kvar till jul och jag funderar på gekås igen, eller borås. har några julklappar kvar emn ajg känner mig lugn faktiskt, erik har asnvaret för två coh jag har för resten, rättvist va?
Men att ge sig in i julruchen lockar inte, jag sitter hemma och mysre istället coh gör julkort.

Glömde förövrigt johannas födelsedag i söndags(pinsamt) men dte är så det är när hjärnan lämnas hemma coh man har en sjuk idot som tar upp ens tankar för han gnäller så så man inte vet om amn vågar läman huset, då kanske han stryker med. hrmm, morrrrr killar är patetiska när dom är sjuka. tänk om vi skulle vart så. suck

satte upp julbelysningen i min en på gräsmattan igår, dte lysre upp trädgården så mysigt. nu ska jag börja dra mig mot hästarna och kaninerna, jag har kikat lite på färgerna, dte kommer bilder så får ni följa de små liven, dom är ju snart en vecka( 4dagar) hursom kommer det. Saga är en duktig mor coh dom är som små mjukis korvar.


Over and out

24 dagar kvar till jul, första ljuset är tänt


Lista för idag då

  1. Diska
  2. plocka undan
  3. torka av borden
  4. damsuga
  5. handla
  6. ev; fixa lite julmys
  7. ev; göra julkort
  8. hästen

Jobbig lista men gör jag bara den så blir det fint här hemma igen.
over and out