uscha...trött....

jaha så har midsommar och hela storhelgen passerat, känns det att man vart ledig hela tre dagar?? NOPE...
men som sagt det blir nya tag för ev är detta sista veckan innan ett något hattigt jobb schema dyker upp. men det är bara att bita ihop som sagt och se lite frammåt, jag hoppas innerligt att jag får ihop pengarna varje månad med det löser sig nog för erik jobbar ju hel tid. men det är ändå ett bekymmer som gnager lite i tankarna varje dag, det där med pengarna!!!

jaha jag och erik ska till kivik, tog upp det för ett tagsedan men nu värkar det som han vill med;D yey. det är så jädra roligt där!!
och så blir det mitt tredje år irad...

jaha, nää om jag ska besöka sängen så man får vakna utvilad. det blir nämligen ännu mer städning på kråkebacken imorgon.
uscha!

men skönt att det snart är ett hus bara, ganska påfrestande att vara mellan två hus...
BTW super trevlig kväll igår med darling nathalie:D super mysigt att äta tapas och shööta lite... som vanligt. det blev en ngt felvräng kväll men super nice ändå. jag tror inte jag äter mer frukt på minst en vecka nu iallafall... MEN true blood snart igen, tredje avsnittet! vi hoppas på det bästa:D

pusss

i´m gone fight for you .....

eclipse premiären närmar sig och jag av alla twilight fan är inte sååå på att kika på premiären, den kan gott vänta lite men jag ska dock se den på bio även om den går att få tag på nu.

hursom så är det väll snart dags att igenligen att säga att man är arbetslös igen. suck jag hade gärnat jobbat hela juli med men det är ju som det är och fuck var jobbigt det är att bara gå hemma, dels tjänar man mindre pengar PLUSSS att man klättrar på väggarna tillslut!

men jag ska faktiskt söka ett jobb nu på måndag, jag vill bara ringa och höra lite med om det först men det kan bli intressant, så önska mig lycka till för när man hittar ett jobb man vergkligen vill ha så finns det knappt ingen chans att få det. och så finns det många som är arbetslösa så jag lär inte vara den ända som söker det. right!

katterna är fortfarande kvar, guss ligger vid mina fötter, eller rättare sagt låg. han är väll och sover i soffan nu. hehe

dagens lista är sån här.
-betala räkningngar :C
- plocka upp kartonger
-städa

-resten av kvällen blir dedikerad till Nathalie:D

findus och guss!

jaha, idag får dom vara ute lite, jag hoppas hoppas hoppas att dom väljer att stanna, har fjäskat med dom med god mjukmat och annat, så jag hoppas att dom vill vara kvar!
 ska se om jag kan fånga in dom sen och låta dom vara inne en stund.

findus vantrivs vergkligen inne, har har skrikit och skrikit och river ned saker och bokstavligen klättrar på väggarna....
guss tar allt med ro men även han ville ut, och nu när han katten inte visat sig så kasnke dom får vara kvar!
jaha, så nu ska vi bara göra oss av med katt ungarna, ska höra med grannarna om det är deras.

MIDSOMMAR idag så nu alla mina vänner går det mot mörkare tider igen, den såkallade brytningen var i måndags.. så snart är det jul, precis 6 månader igår för er som undrar, men det är mycket innan dess, exempelvis min pappas födelsedag, semester, kräftfiske, rådjursjakt och älgjakten.. sen är det höst!

jaha, denna månaden för övrigt blir knappert för mig och erik, dubbla hus att betala... huhu men det går  så var inte oroliga!!

katterna tillbaka..

findus hade gått till kråkebacken han med, det tog en och en halv vecka för gustav och fyra dagar för findus... hehe

nu hoppas jag bara den där dumma hankatten kan försvinna,
jaha, ska gå ut och ge kaninerna lite mat tänkte jag,sedan ska jag väll åka till hästarna och sedan gör amig iornding för natten, det ska bli skönt!

pusss

tillbaka

iallafall på nätet, ska se vad jag börjar..

hmm för en och en halv veckasedan försvann gustav och nu för tre dagarsedan findus, det går en stor vildkatt här som är dum mot dom, grr

men hursom så hade gustav gått hem till kråkebacken för det var där bi hittade honom idag, han var väldigt hungrig och mycket fästingar hade han, men han mådde bra. jag hoppas findus dyker upp snart!

hursom så vet jag inte vad som jag ska skriva om mer än att jag är mellan två hus ljust nu!
små jobbigt särkilt när dusch och tvätt inte är funktionabelt här på dalen, men samtiigt på kråkebacken. på kråkebacken är det dock bara skräp och städning kvar! suck.

det roligaste sist, men men

vi har ochså hittat kattungar på logen här på dalen, tre stycken. en svart en svart vit och en brunvit. hur söta som hellts och jag vill behålla den svart! men jag vill gärna ha mina katter!
hmm

annars är det som vanligt, små stormigt i utkanterna men ganska knäppt innuti. och jag blir knäppare och knäppare! vågar man eller inte?

jag och embla ska till husaby den femte juli. då får hon med 97% åka till himmelen, vetrinären ska bara konstatera att hon inte blivit bättre. sen kommer hon avlivas....
det kommer bli en hemsk dag, men jag vet ju att det är för de bättre!


ingen dator än,

för er som undrar vad igentligen anna bergendahl sjunger så kommer en översättning här..

Jag skulle gå ner den upptrampade stigen, längs floden med en tom påse
I slutet hon sade till mig: "Varför är du här med höstlöv?"

För det här är mitt liv, min vän, och detta är min tid att stå
För det här är mitt liv, min vän, och jag kan inte vara någon annan

Jag är klar, deponering på tårna, strejk ett järn och attack min själ
Misty måne, du ska se, jag har din blues för att få på fötter

För det här är mitt liv, min vän, och detta är min tid att stå
För det här är mitt liv, min vän, och jag kan inte vara någon annan

Jag vill inte springa, jag vill inte slåss
Jag vill inte dölja, jag bara vill bo gratis, för att vara mig
Jag vill inte vinna, jag vill inte förlora
Jag vill inte spela, jag vill bara komma ihåg mitt namn

För det här är mitt liv, min vän, och detta är min tid att stå
Åh, ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh

(För det här är mitt liv, min vän, och detta är min tid att stå)
För det här är mitt liv, min vän, och jag kan inte vara någon annan
För det här är mitt liv, min vän, och jag kan inte vara någon annan
För det här är mitt liv, min vän

såå mina vänner varför är ni här med höstlöv


barnvakt,,,

jo det blev ju det, och skönt e de för då kan man tänka på allt annat runt om detta som är, men nått positivt i allt det hela är att vi hittade tre kattungar på dalen idag, tre väldigt söta men det ersätter knappast gustavs försvinnande och emblas krångel... men det var liksom som en liten ljuspunkt mitt i allt elände..

har även vart på skolavslutning idag och det var väldigt trevligt. klara sjöng underbart vackert och fort jag fr min dator tillbaka ska jag lägga upp klippet här. lina och hennes klass sjöng också väldigt bra och det var lika roligt som vanligt att hälsa på sina släktingar lie och prata av sig.

nu har ungarna somnat så nu ska jag se vad som går på tv, inte blir det fotboll iallafall....

puss

livet är bra knepigt ibland

och just nu är det riktigt svårt att de se ljusa i allt. riktigt svårt.....