Hello lover

jaha, så var jag ÄNTLIGEN på fjärde boken i sookie serien, yum säger jag bara, rickitgt bra hittils. hursom  så var jag i borås igår med phillipa, vi gick och shoppade lite och hade allmänt roligt, jag köpte ytterligare ett singstar med rockballader på, det blir super. Jaha förävrigt vard et kaos, emnd et gick väll bra ändå. hade lånat pappas bil, den är större och amn känner sig tryggare id en ;)

idag har jag vart hos hästarna och vi har tvättat villes ben, igen. vi har nog listat ut vadd et är, en kostig mugg antagligen, som spridit sig såpass att dte blivit fula sår. men det blir nog bättre för han går i paddocken där det inte finns nått att klia sig på ;) stackaren. jaja erik är i borås nu, jag orkade inte åka med för det räckte och blev över igår, tacka för mig
hehe, men nån tripp på måndag kasnke, jag ska köpa två böcker tänkte jag, men jag hittade dom inte igår, dels för att jag inte orkade leta kanske.

förövrigt så har julen varit okey, jag har lite ångest faktikst inför kommande vecka för jag ska jobba 8 dagar i rad, dte kommer ta kncäken på mig, huhu, men jobb e bra och jag får pengar såd e så.

over and out

Kommentarer
Nathalie säger:

Eller hur är den bra! Mumma säger jag ju bara :-P

Eric is the shit!



Oj skall du jobba så jäkla mycket... När tusan skall vi mysa ihop då!!??

Kram kram!

2008-12-27 | 12:23:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback