to göteborg and back...

imorse var jag en snabbis i göteborg, det gick bra. dock förvillade jag mig lite runt åby travbana men jag hittade susanne tillslut och fick med mig mammas höner hem. Jo det var så att mamma jobbade och eftersom susann inte kund elämna dom nån annan dag så fick jag offra mig, och eftersom jag inte jobbade sååå gick la det bra!
såå nu är mamma 4höner och en tupp rikare, tycker hon har så det räcker men uppenbarligen inte, hihi

annars har jag sökt jobb idag så jag hoppas på lite gensvar från de jag sökt, Har även ringt claudia. HOPPAS HOPPAS HOPPAS hon kan hjälpa mig!
ska snart ut till min tjockis till häst, ska nog ta en barbacka tur tänkte jag, öva min balans och se om hon vill vara lika lugn idag... men först ska jag äta, blev ju ingen frukost imorse och sedan skulle jag ta ut pengar på statoil men så var deras (goda) mackor slut så jag stannade där helt i onädan för jag kund einte få ut mer än 300kr ändå. suck så det blev lite små körande innan jag fick ut pengar. SKULLE stannat på hööks med men nja hönorna satt så trångt i deras lådor så jag struntade i det och åkte hem istället, det kommer andra dagar jag akn stanna vid hööks, och kanske var det bara tur jag inte gjorde det för det blir lätt dyrt och jag hade inte mitt present kort med mig:D

undra om ionell är tillbaka från semestern nu??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback