fick min dröm förklarad:D

Du är med en massa människor - dessa symboliserar aspekter/sidor av dig själv. Dessa sidor känner du ger dig styrka och beskydd, på ett omedvetet plan.

Ringen är en symbol för något som är helt och oförstört inom dig själv, kanske är ringen symbolen för ditt sanna inre. En ring är något som är helt, utan början och slut, och visar på ett evigt förbund med dig själv.

Karaktären "Cale" symboliserar en maskulin aspekt av dig själv som du känner dig hemma med, något inom dig själv som känns tryggt. Därför går du iväg med honom, du känner dig säker med denna aspekt av dig själv. Ni hör ihop och du litar på denna del av dig själv.

Att gömma sig är vanligt i drömmar och visar på att det är något du inte vill eller vågar se hos dig själv, som du gömmer dig för.
Vargarna kan symbolisera det vilda, dvs otämjda, inom dig själv som du i drömmen använder för att "jaga iväg" det du inte vill möta ("fienden").

Du ger dig hemåt till dina föräldrar. Ett hus/gård/hem är en symbol för en själv. Det hemmet kan ses som ditt "barndomsjag" eftersom det är kopplat till dina föräldrar. Kanske känns det tryggt att återgå till den delen inom dig själv, att vara barn kan innebära att man söker trygghet hos någon annan. Du vill bli omhändertagen.

Men du gömmer dig igen, när du kommer fram till gården. Det är fortfarande något som du inte vill/vågar se inom dig själv, kanske något som hör till det förflutna, till när du var barn.
Stallet som du gömmer dig i, eftersom det är en del av gården/hemmet, symboliserar en sida av dig själv, liksom olika rum i ett hus är sidor av en själv.

Du tar på dig ringen som gör dig osynlig, vilket innebär att du vill ha kontroll över din situation och att du har det till viss del. Men att bli osynlig är också att gömma sig. Du har kontroll men fattar beslut som innebär att du kan "komma undan" det du inte vill/vågar möta. Det finns varken rätt eller fel i det, utan kan bero på att du inte är riktigt redo än att möta det inom dig själv som skrämmer dig.

Nu är vargarna inte längre de som skyddar dig genom att jaga iväg fienden, utan har förvandlats till själva fienden ("människovargar"). Du är osäker på din egen inneboende otämjda kraft och vet inte hur du ska förhålla dig till den.

Att flyga är vanligt förekommande i drömmar och visar på ett frihetsbehov.

Nu möter du dina vänner igen (dina olika sidor) och de är inte glada på dig. Detta symboliserar att du inte är nöjd med dig själv och något du gjort. Vad det är, vet bara du själv. Kanske försöker du omedvetet styra dig själv i ditt liv, i tron att du "ska vara på ett visst sätt" för att duga, i dina egna som andras ögon?

Nu är din trygga maskulina inre kraft borta ("Cale") och du blir orolig för att det känns som något fattas i dig själv ("han är den ende som förstår sig på mig"). Att Cale söker skydd under dagen kan tyda på att det är en sida av dig själv som du visserligen känner dig trygg med, men som du ändå inte riktigt vågar visa för andra i ditt vakna liv ("Cale" söker skydd under dagen/när du är vaken).

Jag fick drömmen tydd hos Ravenna. Jag tyckte det var riktigt bra! det är mycket som jag kan känna igen. så jag tycker ni ska höra med henne. Hon är ganska snabb och det är bara att maila henne:D

Kommentarer
Klara säger:

Häftigt ;D

2011-01-28 | 10:23:09
Bloggadress: http://candysofmyheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback