På fyra ben går den som jag gillar allra mest....

Dagens ridtur på alpina är värd att skriva om, vilken skillnad!! härligt!! trodde det var jag som fick henne att bli så kort och krumm i sina rörelser men det var isen och snön. Har ju jobbat på hennes trav bra länge nu och idag satt det, jag tog även ökad trav och hon höll den utan att släntra in i gallop. dock ligger hon gärna i vänstergallop, konstigt nog och även om jag byter gallopen för henne byter hon tillbaka:/ men det är ju bara att jobba på det, hon är väll vänsterhänt:D tog en lite längre runda idag, vilket inte märktes på henne, varför får jag alltid galna hästar? hehe nja men hela rundan gick bar, hon får lätt skrämserhicka när hon ser nått, så jag fick leda henne förbi dödlig balplast och en monstersoptunna:D haha men det gick bra.

men hon förstörde sin nya grimma? jag fattar inte varför hon gör så, hon lägger in backen och rycker till, och då har hon stått lugnt hela tiden. suck! nästan gång blir det hals rem på henne, hon har ju kunnat sitta fast innan? jäkla skit kvalitet på grimmorna med, som inte håller 500kg häst menar jag:P hehe men FAN ändå, min fina nya grimma!! måste jag ju köpa en ny igen, suck men hon får väll hålla sig utan så länge, hon står ju som sagt ofta still, satte ju bara fast henne för hon inte vill stå still när jag tog på henne täcket.. hmm

men men, jag får väll forska i vilka hjärnspöken hon har fått för sig nu, hon gjorde ju precis lika dant när björn skodde henne??

Kommentarer
Klara säger:

Va roligt att de gick så himla bra!! :D

2011-04-01 | 16:06:36
Bloggadress: http://candysofmyheart.blogg.se/
Lina säger:

dumma alpina att göra sönder sin nya grimma!

kul att det gick bra när du red:D

2011-04-01 | 20:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback