tjohooo?

jaha, alltså när man jobbar så funderar man en hel del, ibland kommer man inte fram till nått vettigt men idag hade jag en utanför kroppen upplevelse... kusligt var det för det gjorde mig medveten om döden... uscha.. jag ska föröska förklara så ni förstår..

stog bladn hyllorna och lyssnade på plumb-cut. för att vara exakt. men funderade lite på livet efter döden, jag är rädd för döden, den känns så defenetiv.. som den ska vara eller? men jag är en av dom ochså som tror på liv efter döden, jag tror man kommer födas i en ny kropp med ett nytt medvetande. men men...
hursom så stog jag där och tänkte på allting och vips kunde jag liksom se mig själv uppifrån, antagligen för jag stog och funderade på vem som igentligen styrde oss. Lite matrix antagligen:D men det var skit läbbigt, jag såg liksom mig själv i den punkt jag befinner mig idag, och jag gillar det inte. uscha. det var liksom som om någon snabbt spolade allting förbi mig, som om det blev suddigt utanför mina ögo och jag liksom ruskades om. det ger mig gåshud. alltså igentligen, fan va små vi är. men varje individ går bara dag ut och dag in och bara dör lite varje dag. jag vill inte låta knäpp, vilket jag antagligen gör. men är du en beliver?

har du någonsin funderat på om någon drar i trådarna, och NEJ inte gud men liksom om vi levre i en värld i en värld.. som i HORTON. den stora elefanten som bär omkring på ett dammkorn som innehåller en egen värld. kasnke är det så för oss, kasnke skulle det förklara alla jordbävningar, klimatförändringar och andra konstigheter.. kanske är det någon som bär omkring på oss i en mössa? hehe på natten tar han på sig den och på dagen får vi sol när han sover, alltså tvärtom för honom. Sorrry om jag gjort er nervös nu, men jag är riktigt påverkad av detta, vi kommer alla dö. Vem vill dö? ännu ett poäng till Team edward... eller för min del Eric northman:D "drägel"

lufta era tankar... hur känner nu inför döden?

Kommentarer
Anonym säger:

Hallå så länge Jacob byter skepnad så åldras han inte så han är så gått som odödlig! Hahah!! ^^ Nej men det ligger nåt i vad du säger ... men nej jag har inte varit med om något sådant direkt men jag kan känna på mig om någon inom familjen eller väldigt nära har dött, rätt läbbigt det med faktsikt ... uscha, men varför skulle det inte kunna vara så att vi lever i ett litet sandkorn på en elefant? Men ja varför inte väldigt inspererande tankar ;D Puss och kram <3

2010-09-07 | 18:49:03
tarja säger:

Ja döden är en sak man inte kan rymma ifrån. Jag är inte så orolig för döden, den kommer när den kommer. Men livet är jag väldigt orolig över. Du vet aldrig när du ska dö... döden kan man inte ta för givet. Den kommer. Men många tar istället livet för givet. Alla tänker jämt att det kommer en morgondag, men en dag kommer inte den morgondagen. Ta vara på livet istället för att oroa dig över döden.

2010-09-07 | 20:34:21
Bloggadress: http://lillamammabitchen.blogg.se/
Klara säger:

Jag har en kom ihåg- kalender! Jag tror att det är bättre att du bränner en skiva med lungna bra låtar istället så att jag somnar nån gång! KRamis!

2010-09-08 | 06:18:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback