julen...

min underbara vän tarja skrev om julen i sin blogg, alltså älskar det inlägget, och det får mig vergligen att inse hur mycket vi stressar genom julen, julen är för svensken nått som måste vara perfekt? perfekta julklappar till hela släkten(familjen) julkorten måste VARA finare än året innan, MATEN måste inhandlas och det är katasrof om inte allt finns med som fanns med förra året, Granen måste vara finare, fluffig tät och vacker.
julen mina vänner ska vara en fridens och kärlekens högtid men det har gjort min till en hemsk person och detta börjar vid augusti, jag börjar genast fundera julklappar, vad och vilka fick vad förra året, han fick ju det coh därför måste det kompenseras detta året, suck! varför inte vara bara.... nöjd?

okey, maten ska ju finnas, men för min del är det bara viktigt med svampomeletten, julmust och jansson.
paketen är viktiga, men det behöver inte vara dyrt och övermäktigt för att göra mig glad... jag tror de flesta delar min åsikt där. dyrast är inte bäst.
Bara det står en granjävel där så är det lugnt, den ska ha kulor och glitter och det ska lukta gran! såå där, där han ni min jul om jag bara ska ha jul. :d

men det blir väll samma ramsa, man springer dagen innan och tänker shitt jävlar skit, vad ska han ha, man stressar inte heller av på själva julafton för då vill man göra alla nöjda, och de flesta(inte jag) åker omkring till hela släkten... jag kan inte förstå detta, men iår ska jag till svärföräldrarna först, sen kommer jag till min mamma och pappa.. det blir en konstig brytning i traditionen. jag har förberett mig mentalt för detta hela året bara så ni vet och det känns förtfarande knäppt...

nää nu ska jag städa lite till och sedan klippa gräset! blir det sista gången iår?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback