obehagligt..

innan hade det ringt ett nr som jag inte kände igen(på mobilen) kollade upp det på nätet men inget svar.. suck tänkte jag och drog iväg ett sms, frågade vem det var.
fick jag till svar

-harzis
jag skickade tillbaka
-känner jag dig?
-hittade ditt nr på en kk sida....(kk?? ) (vad jag förtog som en dejting7 porr sida?)
-jag är inte ute på sånna sidor, lämna mig ifred.(svarade jag)
- är du intresserad av sex eller?
-Är du trög? NEJ! sen har jag inte fått ett svar, och jo jag kanske vet vad ni tänker, (haha porrsurfar hon??) MEN NEJ och snälla skämta inte om det heller, alltså jag känner mig riktigt obehagligt till mods, ska jag byta nummer nu? och VEM är det som lägger ut mitt nr och namn på en sida där tydligen vem som hellts kommer åt det?
hur hade ni gjort?

jag vet ju att vem som hellst kan få tag på mitt nr, osv... men att han visste om mitt namn ? det skrämmer skiten ur mig.....

Kommentarer
Sandra säger:

Hej gumman! Jag förstår vad du menar, men jag tror att jag hade gjort så att händer de en gång till så hade jag bytt nummer. De kan vara så att om man går ut på nätet o gör undersökningar och grejer så får man lämna sitt nummer och då kan de kanske vara någon sida som inte är direkt seriös och dom sprider det vidare.. rekommenderar dig att om du ska beställa saker på nätet, att du faktiskt har ett extra nummer i sådana fall om de inte är ifrån en sida som du vet är seriös. Men jag hade inte bytt förrens de hänt igen, tror jag



kramar i mängder till dig gumman!!

2010-11-19 | 10:39:02
Nathalie säger:

Håller med Sandra - skulle det hända igen så kanske du kan börja fundera över det men för en gång är det nog lite onödigt. Som sagt det finns ju så många konstiga sätt för saker att hamna på ställen där de inte hör hemma på nätet - det är ju inte ens säkert att det kommer från en sådan sida heller, det kan ju komma från typ FB och att det bara är någon som har bestämt sig för att jävlas - en dålig version av en busringning.

Det är nog så du får se det - som en tarvlig version av ett prankcall!

2010-11-19 | 10:43:44
Klara säger:

Obehagligt ... Uscha :S

2010-11-24 | 20:38:36
Bloggadress: http://candysofmyheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback