fan.....

jag är trött, får jag säga det? trött på erik, trött på vädret, trött på situationen av allt och trött på att vara trött.......!!


ibland får man vara det va? ibland får det rinna över och man blir som en ballong som luften går ut på...... det är så nu... phuuuuuu jobbigt!
jag tror det blir så väldigt ofta.... kasnke inte för er men för mig, det är liksom som om man puttar allting framför sig coh vips så rinner det över och man känner sig misserabel... (stavas de så??) och livet blir aldrig okey känns de som... uscha..

och trött på de nära, antagligen är erik alltid som erik är men just idag är man sååå jäääädra trött... trött på allting.... jag försöker... jag gör vergligen de..

jaja ljuspunkten igår var NATHALIE, det blev en fartfylld dag med vampyrer, skratt... vi var små brottsliga.. :D
men härligt var det, skönt att kunna säga att det faktiskt var betalda biljetter så jag var tvungen att åka..... och gött var det, det ända som fattades var en smarrig efterätt men man kan ju inte få allt... :D

jaja,
nu ska jag skriva lite på min nya novell... det ska bli skönt.. fly denna världen lite:D

Kommentarer
Nathalie säger:

Du vet att du behöver fly alldeles för ofta va...

Anyways, du vet att jag finns här.

Puss

2010-08-01 | 22:08:48
Klara säger:

Att skriva är väldigt skönt i sådana lägen, man kan liksom skölja över allting på nån annan eller att hoppa in i en gestalt som aldrig är rädd eller har problem.

2010-08-01 | 22:46:37
Bloggadress: http://candysofmyheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback