tisdag??

slutade tolv idag, känns otroligt dumt med tanke på att jag vill JOBBAAAAA mycket och länge, suck jaja
igår gick jag till halv 3, det var iförsig ganska lagom för jag skulle till min faster på fika vid halv fem, och sjötofta ligger en bit bort....? men jag skulle ju bara hitta ett par skor innan jag åkte dit, vilket ni som känner mig inte är så lätt, haha jag gick så länge i butiken men jag hittade tillslut ett par enkla skor, haha ganska fina..

suck, hursom så åkte jag då(ngt försenad) till sjötofta och hälsade på, har inte vart där på hur länge som hellst och det var väldigt roligt, vi spelade ett häst spel och sedan så sjöng vi lite;) väldigt bra avslutning på en måndag, det var nästan som fredags mys;)

jaha, Jga och Klara(min kusin) delar många intressen, även lina, men just att måla drakar;) satt på hemvägen och funderade, och har fått lite ny inspiration till en ny skulptur, ska skissa lite på den och sedan ska ni få se;)

hursom ska jag jobba lite på en bra intresseanmälan vs cv till jobbmässan i kinna imorgon, åker dit efter jobbet, jag hoppas innerligt att jag håller humöret uppe. dte är ganska slitigt när man inte är van att jobba, men dom måste ju ochså se lite att jag faktiskt vill jobba, hehe

försöker få tag på min handledare... men det är väldigt svårt.. jaja det är alldeles för långa köer överallt nu för tiden..... ska ringa a kass nu... suck

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback