kick him in the nuts ;)

kanske borde jag det ;) började morgonen med hästarna, sedan så åt jag frukost med erik innan han åkte med andreas till värnamo. Annars var jag och jygga på loppisen i sexdrega, dom hade mycket men inget av det jag och han ville ha vilket var nya möbler;) eller möbler och möbler. haha men hursom så åkte vi hit och fikade och shöötade skit i några timmar, klockan går och jag ska till hästarna snart.

igår var jag och erik, jygga och martin på golden Elephant, vi åt mat och det var trevligt och en bra avslutning på lördagen. Jobbar hela nästa helg och det blir en vecka på minst sju dagar, vilket känns små tungt nu men jag jobbar ju med mina tjejer och då går det bra ;) kanske kommer det mer fölungar, vilket är roligt/tråkigt. söta e dom men det blir så smutsigt i boxarna ;) happ happ

kanske kan man åka till martin och debbi ikväll, ska ringa henne nu och höra hur det är med henne, hoppas allt är bra. ska försöka klämma in lockryd, se om jag kan hitta några fina små påskliljor eller nått att pynta huste med, för nån vidare stöäning blev det inte igår, emn jag han diska och städa rent i sängen ;) damsugning idag och så lite annat sen så.


Farfar ska hinnas med och även handla, oj oj hur ska jag hinna med att skriva nått, hrm,, får kanske ta farfar i veckan. Måste ju hälsa på gubben jue. har en tavla till honom ochså. hoppas det får plats bara.

men puss så länge

Kommentarer
Jessica säger:

sv: ja, verkligen hihi (: den är så otroligt speciell (:

2009-03-22 | 13:40:13
Bloggadress: http://jessansegna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback