hejååå FREDAG!!

även fast jag inte igentligen förtjänar fredag känns det ricktigt gott, särkilt med en dag som denna, kroka b stallet och kroka igen ;) men dte var väll ett kul sätt att jobba antar jag ;)

det är tolv grader i huset ...brrrrrrr men jag överlever med mössa och halsduk, igentligen inte konstigt att jag e sjuk, fast idag e jag mycket mycket mycket bättre!!! ont i halsen e inge kuligt alls ;)

nathalie miss you alot ;) och mer för var dag, det känns jobbigt men jag är stolt över dig. vääldigt stolt.

Jobbet idag var små jobbigt för jag var tvungen att åka till kroka i några timmar, alltså det var inge fel med det men vi är liksom beroende av full styrka i B och när jag inte är där går dte under ;) lol haha näää men vi hamnar efter, så jags nabbed mig men dte var så mycket att göra med papper, och datorer på depån och annat så jag var tvungen att få ordning på det innan helgen, så de så. annasr hade nog alla börjat undra(jag är ju ändå sheriff där ;))
men jag var glad och positiv hela dagen, min favvo häst Sweet and strong har fått bebis. komme rkort på undervärket;)
 men det fixar jag imorgon, kommer även skriva mer imorgon, nu ska jag slappa här vid nätet ett tag ;) pusss

Kommentarer
Nathalie säger:

Tjohoj!

varfor skulle inte du fortjana en fredag? For att du har varit hemma och varit sjuk eller? Da fortjanar du ju fredag mer an alla andra!! Logik behover inte alltid vara logisk :-P

Hehe - saknar dig ocksa... Horde den "nya" Furtado laten med den dar killen idag - tankte pa dig da

:-)

Ta hand om dig! Puss

2009-03-21 | 07:34:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback