en rubrik?

jaa denna veckan och förra har gått fort, det är redan torsdag och jag är ledig!!! haha vad ska jag göra??
-borås/gekås? vet inte än
-städa...... huset har förfallit under helgen suck

jaa sedan kommer väll erik hem, undrar om han är kvar en stund hemma eller om han skulle åka till martin? jag tror det var martin. hehe

jaa träningen med embla går framåt är anmäld nu till hopptävlingen i sxdrega, jag vill klara det men jag vet hur det kan gå cohså, mina knän vet det iallafall, hehe men hon är dukitig och jag tror på henne, hon behöver inte klara banan, detta är ju mer som träning för henne, och för mig. konstigt hur man blir lika nervös varje gång, is i magen skulle man ha, hehe ridturen igår var välidgt lyckan(garvar) skulle rida en skrittrunda och mjuka upp henne, (brukar vara bra) och sedan skulle jag hoppa några hinder, det blev mer att jag fick leda henne för hon vågade inte gå förbi vissa hus på vägen, haha sedan fick hon syn på får för första gången och det tuckte hon inte om, och inte nog med det så hoppa en älg över 15 meters håll, haha snacka om pirruette och sken en stund, haha jag känd emig som en ballerina på häsen, bara rosa tyllklänningen och en fjäder i huvdet på embla.... haha men sedan gick det bra, vi mötte två bilar som hon inte reagerade på, duktig hon e min häst, trotts allt bara ridit några gånger själv på henne.

joo förövrigt ska jag ju in till stan idag, eller gekås, jag är inte sugen på gekås igentligen men dom är billigare där så igentligen tjänar jag på att åka dit, men jag får se borde åka nu då. men det är keligt att åka själv mee....
ska se om jag hittar ett nytt chabrak och gärna en martingal(hjälptygel) men jag får se, ska inte slösa så mycket pengar, ska därimot till cubus och se om jag kan hitta nått fint till mig själv imorgon, patrik tar studenten. gisses lillebror slutar skolan för gått.

jag känner mig gammal, haah
jag var på gekås förra veckan med mamma och mina småbröder, köpte abba singstar(äger det nu) lol
även twilight filmen, jag får nog säga att jag ångrar det köpet, alltså böckerna är hundra gånger bättre och slådespelar insattserna är ganska kassa, inte bar kassa (USLA) haha jag skäms nästan, Robert pattisson är ok, men han ser så jäkla dum ut? haha han förösker få hans ögon att spela men han ser bara komisk ut, jag får se vad New moon har att erbjuda den 20 november, jag tror den blir kass, dels för att den boken är den bästa och jag undrar om filmen kommer få mig att gråta lika många gånger som boken......hmm jag får se, jag går in med noll förhoppningar så kanske jag överlever? får se det som en annan film, hmm jag blir nästan förbannad på hur dom kommer förstöra godbitarna i filmen som dom gjorde med första.... suck

jag köpte även transformsers filmen, haha jag vet vad ni tänker men ajg älskar musiken i den,
den är cool ochså, på sitt egan vis, haha tvåan kommer btw på bio den 26 juni, haha de ni.

en annan film jag vill se nu, och den ska jag nog boka biljetter till redan idag om det går, är underworld(rice of the lycans) trean av denna hyffsat bra vampyrfilm. jag tror den blir awsom. hehe

Nathalie, jag lyssnar på angels and demons soundtracket, helt ok men jag diggar helt 503- hans zimmer, den är skit bra! har du fått nått jobb än????

jaa, vad ska jag mer skriva, björn var och skodde min häst igår och satte på den tappade skon på danne, det blev bra, hon är ju lite stel i fötterna eller hur man ska förklara det, för hon är inte van vid järndojjor, men jag tror det var det bästa jag kunde göra för hon är så hovöm, snällt av han att klämma in mig så sent på kvällen, tack björn!
såå idag ska jag nog rida i paddocken tänkte jag, torsdag och sedan ta en skrittrunda på lördagen, ev ner till paddocken och titta på hindrena. haha hjälp.
 
jaa nää här kan jag inte sitta, har saknat nätet men nu är jag tilbaka och det kändes inte så nödvändigt helt plötsligt? elr?
kizzes.....

Kommentarer
Nathalie säger:

Hej gumman! Hoppas ridningen gar bra!

Haha Transformers ar ju bra jue - inget att skammas over dar - Abba singstar daremot...vet inte riktigt vad jag skall saga men jag sander en nagot dommande blick till dig ;-)

Haha och underworld skall du nog inte ha nagra forhoppningar pa...missade ju den men jag tror inte den ar nagon hojdare...du far underratta nar du sett den!

Nope inget jobb - har slutat leta har dock, hanger mest runt och sloar...dags att rora sig vidare snart. Har dock funderingar pa att aka till Fiji ett par veckor...far val se.

Ha det bast! Puss

2009-06-05 | 11:02:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback