Hej morgon

det är 13 grader i huset, runt 2 ute och ca 17 cm yr snö, hehe kallt alltså. ska snart dra mig hemmåt för jag ska ta kaninerna;) Städa hos dom, det är inte gätte fins ska jag säga, men men, dom blir nog glada så akn jag mysa lite med sune.

Erik satte i min nya sterio igår, den fungerade fint sa han och läste den skiva som jag ebtt honom spela(det gjorde inte den förra) så jag ger den fullt godkänt utan ans ha spelatd en än, får se om ajg går bort eller om jag bara tar bilen(kallt) hehe

hursom så ska jag ev till gbg idag , eller jönköping(biltema) ska liksom köpa lite mer tavlor ocha nnat, dom hade rätt mycket konstnnärs material;) hehe bilder kommer på en tavla jag gör nu ;=)

Bara bakgrunden klar men det kommer mera

jaha, hursom så ska jag säga att jag äntligen fått höra från Nathalie, trodde det skulle dröja emn SHITT va kul, hon är framme nu ;) saknar henne enormt. Föröskte förklara lite av mina noveller för erik , som jag brukar kunna göra med dig gumman, han tyckte jag var knäpp som vanligt. var rädd om dig!



Vintriga hälsningar ;)

over and out


Kommentarer
Nathalie säger:

Kul att nya bilstereon funkar fint!

Haha - du far skicka ett mail och forklara dina noveller for mig da istallet for att forsoka for Erik ;-)

Fin tavla du gjort - hoppas du lagger upp bilder nar den ar fardig!

Sjalv haller jag pa att fa nagon ordning i alla papper och jobb osv - jobbigare an jag trodde! Men har ar varmt iaf - fast ackligt kvavt... Men det ar battre an minusgrader!

Puss!

2009-02-11 | 21:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback