occupided(stavas det så?)

idag har jag grejat med en massa, började morgonen med att erik försov sig vilket kvittade eftersom jag ändå skulle upp. gjorde mackor till honom och sedan satt jag nog lite här. åkte till gekås med Debbie och handlade(mycket) iallafall för min del, suck köpte iförsig en vinterjacka och utan den och de två singstar spelen som jag var TVUNGEN att köpa såå faktiskt blev det inte så dyrt, förutom det då, och eftersom jag köpte det ochså så blev det för mycket(är ni med??) haha

sen kom jag hem och började städa lite, som sagt städningen går så JÄKLA mycket lättare med Sookie stackhouse i öronen;) tog mig an sovrummet, vilket jag inte är färdig med. Solen har lyst och det var varit underbart väder idag, men ajg har hållt mig sysselsatt för ville skulle åka ifrån oss. Han har åkt nu precis, känner mig jäkligt lessen, hmm men som sagt, ahn kommer få det bra.

pratade med tarja, ska ta lite mått på Phillipa som fyller år den 7 september.(var det va??) hehe och sedan så ska jag sy en prinsessklänning till henne, hhe får se vad det blir;) en Anneli special, jag är mycket för spets och olika dekorationer;) kan bara bli mys;)
 
angelic princess Pictures, Images and Photos

Hurosom ska jag hem och se till kaninerna nu, och nej jag har inte sett till mina kaninungar men jag hoppas på ändring, dock så dog den lille jag hittade igår, anade detta. suck det är så sorgligt, hmm jag har bara otur med mina kaniner, jag förstår inte vad som har hänt, har jag krossat en spegel eller lagt nycklarna på bordet för många gånger? nått måste det vara eftersom jag värkar vara olycksdrabbad, man tycker ju kaninerna borde ha tur dom äter ju bara en massa klöver...;)

Jaja jag säger god natt nu, för jag kommer inte skriva mer idag;)

"Något kändes annolunda idag, kanske var det vinden som vänt"





Kommentarer
Tarja säger:

Ojdå... hoppas det inte är den klänningen du ska sy, för då kommer vi ALDRIG få av damen den... hahahaha

2009-08-20 | 10:02:28
Bloggadress: http://lillamammabitchen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback