yoo;)

shitt vilken uppdatering;) hhe nää inte så kanske

Ja i torsdags bestämdes det att 6 av hästarna i kroka ska gå ute på nätterna, så bra tänkte jag som nu bara kommer vara där några timmar på morgonen. men fredagen kom och jag hade många känningar, så jag blev kvar en stund ändå. men sedan gick det fort. hmm

ja sedan på kvällen var vi hos debbie och martin, åt varma mackor och kikade på tv. King arthur gick;) alltså det är nog en av mina favoriter, alltså ibland är det riktigt kass, men musiken fixar det;) bra skåde spelare me,)

idag ska jag städa, det ska jag göra nu.... hmm sedan ska vi nog till mina föräldrar och äta, hmm och antagligen åker vi upp en snabbis till eriks föräldrar och ger dom ett ägg;) om vi hinner annars får dom det imorgon;)
hmm, ja du. påsken är verkligen här och jag har bara godisägg överallt... inget ris inga kycklingar;) hmm jag får verkligen leta upp sakerna och gå ut och plocka lite björkris;)
men jag får se, alltså nu käns det lite så där, och jag har inte ens fått årdning på mitt gips ägg;)
hmm men det kommer väll blir färdigt nån gång;) jaha, just nu ska jag nog städa iallafall, plocka undan damsugfa och hämta ris;) det blir nog bättre än vad det ser ut nu ialafall.

BTW red embla häromdagen, har börjat lite mer med henne och det känns bra, alltså jag måste få ordning på mig själv ochså. men det ska bli skärpning med det efter påsk;)

Nytt nerladdat är pearl harbor soundtrack. det värkar OK men det är hans zimmer och vad kan gå fel då?? alltså han är BÄST!!!
jaha, men kort kommer kanske ikväll men senast imorgon. Min farfar fyller 80 på måndag, men firas imorgon;) det ska bli trevligt, ni ska få se rogerpontare jag gjort åt honom, bara jag blir färdig ;)


Kommentarer
Tarja säger:

Du fick ju en kyckling igår... Så en kyckling har du iaf. Har du bara fått påskägg. Själv är man påskäggslös. Men man har juh en snäll dam här hemma så man får smaka av hennes påskägg.

Ha en trevlig dag. GLAD PÅSK

2009-04-11 | 14:27:01
Bloggadress: http://lillamammabitchen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback